Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03070


Pris:  

875.000€

Fantastisk lägenhet med gemensam pool och trädgård i Son Armadams

Objektsbeskrivning PS03070

Denna fantastiska fastighet på andra våningen ett lägenhetshus med bara åtta enheter lämnar inget övrigt att önska. Tack vare de stora fönstren kan naturligt ljus lätt komma in och ge hemmet en ljus och mysig känsla. Det öppna vardagsrummet med matplats leder till den täckta terrassen i söderläge på cirka 16 kvm, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Från sovrummet med eget badrum når du också den delvis täckta terrassen på cirka fem kvm. Fastigheten är byggd enligt högsta standard och med högkvalitativa lokala material av massivt trä och sten. Det finns också en lista med tillbehör som elektriska fönsterluckor eller bioetanolugn mm. och du har möjlighet att välja mellan olika toppmaterial och ytbehandlingar. Hela lägenheten är utrustad med golvvärme och luftkonditionering. En garageplats och ett förråd ingår i priset. Byggnaden har ett attraktivt gemensamt område med en pool och en trädgård där du kan njuta av de ljusa och varma sommardagarna på Mallorca i en lugn miljö. Lägenheten kommer att vara redo för inflyttning våren 2023.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

In process

103.6 m²

16,3 + 4,6 m²

Features

Bellver Gardens

Harmoniskt inredda hem med pool i Son Armadams

Drömmen om ditt nya hem på Mallorca kan gå i uppfyllelse med det nya projektet Bellver Gardens i Son Armadams! Denna nyproduktion ligger i de lugna omgivningarna runt Castell Bellver med sina grönskande områden. Palmas centrum och hamnen ligger bara några minuter bort. Här, omgivet av en vacker park och kullar, kommer denna byggnad med åtta lägenheter att byggas under 2022. Den kombinerar design, hållbarhet och kvalitet för att göra den bekväm och funktionell. Stor vikt läggs vid varje detalj i både konstruktion och design, och du, den framtida ägaren, kommer att kunna delta i materialvalet. Att köpa ditt nya hem ska vara en trevlig upplevelse. Byggnaden kommer att byggas så att terrasserna vetter mot söder. Njut större delen av året av det varma och trevliga klimatet på Mallorca. Trädgårdar och pooler kommer att ge de nya bostäderna lugnet och skönheten i en ny urban livsstil i det etablerade bostadsområdet Son Armadams.

Klar för inflyttning våren 2023.

P03172    2 sovrum    1.250.000€

P03069    2 sovrum    1.350.000€

P03070    3 sovrum    875.000€

Se alla objekt i Bellver Gardens
Se alla projekt

Bellver Gardens

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed