Avenidas

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03212


Pris:  

499.000€

Fin takvåning med terrass i Son Oliva

Objektsbeskrivning PS03212

Nybyggd lägenhet på cirka 203 kvm med en terrass på totalt cirka 32 kvm i anslutning till vardagsrum och kök, som har två alternativ, att ha stängt eller öppet. Vardagsrum, matplats och kök har en yta på cirka 40 kvm, de stora fönstren med tillgång till terrassen ger en känsla av öppenhet och utomhuskänsla. Lägenheten har tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet är på cirka 17 kvm och har ett eget badrum. Det andra badrummet har ett badkar. Det finns luftkonditionering med kanaliserad luft i varje rum, uppdelad i två zoner dag/natt, som kan regleras separat. Det finns också två parkeringsplatser med förinstallerad elbilsladdning och ett privat förråd i källaren för cykelförvaring. Termiska solpaneler kommer att installeras för vattenuppvärmning. Allt som allt en mångsidig lägenhet, lägenheten ligger på första våningen i byggnaden.

Avenidas

Fastigheten ligger vid Avenidas, en av de livfullaste och centralaste delarna av Palma. Öns centralstation ligger här med utmärkta buss och tågförbindelser samt större delen av Palmas shoppingdistrikt, utmärkta restauranger och fantastiska marknader med lokal mat.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

B

153.09 m²

33.42 m²

Features

Vasco da Gama

Nytt bostadsområde med elegans, avantgarde och funktionalitet i Son Oliva

Detta nya projekt i området S'Olivera kombinerar lugnet av att bo i en integrerad miljö med bekvämligheten av perfekta transportförbindelser. Ditt nya hem erbjuder snabb tillgång till stadens motorväg, varifrån du snabbt och bekvämt kan nå flygplatsen och alla bekvämligheter och faciliteter, såsom det närliggande sportcentret, flera institutioner - inklusive Balearernas musikkonservatorium och Palmas centrum. Här byggs 104 bostäder med två, tre och fyra sovrum, inklusive parkering och förrådsutrymme. Komplexet har anlagda grönområden, en pool på taket, spektakulära interiörer och oslagbara gemensamma utrymmen. Men framför allt utmärker det sig för sina täckta och öppna terrasser, ett område som man kan njuta av året runt tack vare det mallorquinska klimatet. Energieffektivitet i åtanke: Ett kompositvärmeisoleringssystem (SATE) appliceras på fasaden för att förhindra temperaturförluster. Glasrutorna bidrar till att hålla en konstant temperatur, så att du inte behöver spendera lika mycket på uppvärmning eller luftkonditionering. Samtidigt dämpas buller helt och hållet. Gör som Vasco da Gama och upptäck ditt nya hem där ditt äventyr kommer att vara oändligt, boka en visningstid hos oss nu!
Klart för inflyttning:
Fas 1 mellan slutet av januari och slutet av mars 2022.
Fas 2 mellan slutet av april och slutet av juni 2022.

 

P03212    4 sovrum    499.000€

P03210    4 sovrum    499.000€

Se alla objekt i Vasco da Gama
Se alla projekt

Vasco da Gama

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed