Son Rapinya

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS02993


Pris:  

606.000€

Härlig familjelägenhet på första våningen med stor terrass i Son Quint

Objektsbeskrivning PS02993

Underbar lägenhet med huvudsovrum med inbyggd garderob, eget badrum och tillgång till terrassen. Det finns ytterligare 3 sovrum med inbyggda garderober och ytterligare ett badrum med badkar. Det rymliga vardagsrummet och matsalen med stora fönster erbjuder en mycket fin utsikt över den 20 kvm stora terrassen och den gemensamma trädgården. Köket utrustat med högkvalitativa material har också en tvättstuga. Själva byggnaden har tre våningar och totalt 15 bostäder. Garageplatserna och förråden, som kan köpas till, är lättillgängliga från huvudbyggnaden. Lägenheten kommer att vara utrustad med integrerad luftkonditionering och golvvärme. Det kommer också att finnas en gemensam trädgård med ett fint pool- och spa-område. Denna vackra lägenhet har söderläge. Klar att flytta in, september 2021.

Son Rapinya

Fastigheten ligger i det lugna bostadsområdet Son Rapinya. I det trevliga området finns flera affärer, restauranger och caféer. Runt hörnet finner man Son Vida med sin fina golfbana och den charmiga byn Genova. Palma centrum nås på bara 10 minuter.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2021

In process

145.8 m²

20 m²

Features

Palma Golf

Underbar nyproduktion i Son Quint

Denna vackra nyproduktion ligger i ett mycket privilegierat område i Palma, som kallas Son Quint. Detta är ett unikt projekt med totalt 63 fantastiska lägenheter med tre och fyra sovrum. Komplexet med fyra tre-våningshus ligger i en naturlig miljö, 300 meter från Son Quint golfbana. Det finns en vacker trädgård med en gemensam pool och ett spa- och hälsocenter. Dessa underbart designade och välplanerade ytor skapar en perfekt harmoni mellan gemensamma och privata utrymmen.
Lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård, takvåningarna har en takterrass från vilken du kan njuta av den fanstastiska utsikten över Palma stad. Alla lägenheter har direkt tillgång till garaget.
Dessa moderna lägenheter är utrustade i hög standard och är en idealisk plats att bo för familjer, bland annat på grund av närheten till skolor och motorvägstillgång.

Klar att flytta in september 2021.

P02987    4 sovrum    589.000€

P02992    3 sovrum    639.000€

P02993    4 sovrum    606.000€

Se alla objekt i Palma Golf
Se alla projekt

Palma Golf

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed