Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03172


Pris:  

1.250.000€

Markplanslägenhet med två sovrum i Son Armadams

Objektsbeskrivning PS03172

Denna härliga lägenhet på markplan har stora trädgårdar i söderläge som skapar en känsla av ett hem snarare än en lägenhet. Den är något upphöjd så att du inte är i nivå med den gemensamma poolen, men du har direkt tillgång från trädgården till poolen. Det finns också golvvärme och luftkonditionering i hela lägenheten, indirekt belysning, sten- och trägolv och en utmärkt standard på utrustning. Det finns en lista över extrafunktioner där du kan lägga till en pergola, jacuzzi eller extra träd och växter. Två garageplatser och ett förrådsutrymme ingår i priset. Lägenheten kommer att vara redo för inflyttning våren 2023.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

In process

334.8 m²

161.5 m²

Features

Bellver Gardens

Harmoniskt inredda hem med pool i Son Armadams

Drömmen om ditt nya hem på Mallorca kan gå i uppfyllelse med det nya projektet Bellver Gardens i Son Armadams! Denna nyproduktion ligger i de lugna omgivningarna runt Castell Bellver med sina grönskande områden. Palmas centrum och hamnen ligger bara några minuter bort. Här, omgivet av en vacker park och kullar, kommer denna byggnad med åtta lägenheter att byggas under 2022. Den kombinerar design, hållbarhet och kvalitet för att göra den bekväm och funktionell. Stor vikt läggs vid varje detalj i både konstruktion och design, och du, den framtida ägaren, kommer att kunna delta i materialvalet. Att köpa ditt nya hem ska vara en trevlig upplevelse. Byggnaden kommer att byggas så att terrasserna vetter mot söder. Njut större delen av året av det varma och trevliga klimatet på Mallorca. Trädgårdar och pooler kommer att ge de nya bostäderna lugnet och skönheten i en ny urban livsstil i det etablerade bostadsområdet Son Armadams.

Klar för inflyttning våren 2023.

P03172    2 sovrum    1.250.000€

P03069    2 sovrum    1.350.000€

P03070    3 sovrum    875.000€

Se alla objekt i Bellver Gardens
Se alla projekt

Bellver Gardens

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed