Son Espanyolet

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref:

P02157


Pris:

1.200.000€

Minimalism möter Lyx i Son Espanyolet

Objektsbeskrivning P02157

Extraordinärt hus-projekt designat av en välkänd lokal arkitekt där stort bygglov redan är godkänt. Ett modernt hus med Mallorkinsk karaktär som färdigt blir ca 230 kvm över två våningar, tre sovrum och tre badrum. Tomt på ca 200 kvm med lättskött trädgård och simbassäng. Generös takterrass med utsikt över Bellver slottet och de vackra genuina omgivningarna. Garage och källare ingår.

Priset är en uppskattad slutkostnad för projektet som utförs av köparen efter förvärv av ref. P02160 som är huset som det ser ut idag.

Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt område och man kan säga att det är som en förlängning av populära Santa Catalina. Du bor lugnt och central och här blandas små villor och trädgårdar med låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Med flera skolor i närheten är det ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, Mallorca Tennisclub, populära restauranggatan Carrer de la Fabrica och allt du kan tänkas behöva.

Fakta

Byggår:

Renoverat:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2018

-

In process

230 m²

100 m²

200 m²

Attribut

Läs mer om Son Espanyolet i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!


Tack! Ditt meddelande är skickat.

Våra 3 favoritobjekt

Gamla stan

345.000€

Nyrenoverad lägenhet med terrass i...

Cala Mayor/ San Agustin

425.000€

Renoveringsprojekt med bara 200 m till...

Santa Catalina

695.000€

Underbar lägenhet med fantastisk...

Favorit tillagd
Favorit borttagen