Nou Llevant

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03137


Pris:  

459.000€

Modern lägenhet med två terrasser och gemensam pool i Nou Llevant

Objektsbeskrivning PS03137

Nyproducerad lägenhet på sjätte våningen med fyra sovrum och två badrum. Under planeringen valdes material som erbjuder högsta kvalitet. I vardagsrummet och sovrummen användes laminatgolv, i köket, badrummen och terrasserna porslinsgolv, som inte bara är elegant utan också har en särskilt hög slitstyrka. Dessutom har man tagit hänsyn till åtgärder när det gäller energieffektivitet och användning av miljövänliga material, t.ex. korsventilation och bästa möjliga värme- och ljudisolering på fasader och tak. Solcellspaneler används för att värma upp vatten. Den gemensamma takterrassen med pool och relaxstolar ligger en våning högre och är mycket lättillgänglig. Parkeringsplats är obligatorisk från 14 000 EUR och förvaringsutrymmen i källaren kan köpas till. Bli en del av denna avantgardistiska nyproduktion med en modern och urban arkitektonisk stil som är i perfekt balans med omgivningen. Kontakta oss för en visning i pilotlägenheten!

Nou Llevant

Nou Llevant är en del av framtidens Palma. Med promenadavstånd till Gamla Stan, havet och stranden och bara 10 minuter med bil från flygplatsen, har området en verkligt tillgänglig belägenhet. Nou Llevant är därför en del av de många nyskapande initiativ för att göra Palma till en mer hållbar stad. Det innebär att området kommer att prioriteras vad gäller både innovativa bostadsprojekt och kulturella samlingsplatser som det nya kongresscentret och Balearernas symfoniorkester. Nou Llevants kuststräcka är tänkt att bli Palmas framtida fasad och kommer sannolikt att bli ett av de mest eftertraktade områdena för fastighetsinvesteringar under de kommande åren.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2021

A

136 m²

10,50+9,30 m²

Reservation 20% av köpesumman. Slutbetalning vid tillträde.

Features

Jardins de Llevant

Hållbar nyproduktion med panoramautsikt och pool i Palma

Denna nyproduktion nära Portixol är föregångare till alla nya byggprojekt i det nya bostadsområdet Nou Llevant. Här kommer 114 lägenheter med ett till fyra sovrum att byggas fram till hösten 2021 i en utmärkt kvalitet, med hållbarhet, energicertifikat "A" och modern design som går hand i hand. Tack vare sitt läge, varifrån du kan nå stadsstranden eller Palmas centrum på bara några minuters promenad, garanterar Jardins de Llevant en hög livskvalitet, till exempel med panoramatak med pool och en lekplats för barn på de två byggnadernas innergård. Allt sammantaget en modern arkitektur, från 62 kvadratmeter boyta som gör Jardins de Llevant till det perfekta valet för att bo i Palma de Mallorca. Bostadsområdet ligger fem minuter från flygplatsen och är också lätt att nå med buss. Boka ett möte med oss för ett besök av visningslägenheten inklusive möjligheten till en virtuell visning av de olika boendealternativen.

P03135    3 sovrum    381.500€

P03139    2 sovrum    306.000€

P03137    4 sovrum    459.000€

P03140    2 sovrum    280.000€

Se alla objekt i Jardins de Llevant
Se alla projekt

Jardins de Llevant

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed