Deiá

  • Västkusten
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

P02251


Pris:  

1.300.000€

Modern nyproduktion med tre sovrum i karismatiska Deia

Objektsbeskrivning P02251

Nyproducerade bostäder belägna i hjärtat av bergskedjan Serra Tramuntana i pittoreska Deia, byn som blivit utsedd av UNESCO till ett av världsarven. Detta specifika radhus är byggt på fyra nivåer inklusive källaren, totalt 280 kvm, de övre våningarna består av tre sovrum och tre badrum, varav ett en-suite. Bottenvåningen består av vardagsrum och kök i öppen planlösning samt en gästtoalett. Du har en rymlig trädgård på bottenvåningen och en terrass på första våningen. I källaren finns garage för två bilar, förråd och tvättstuga. Föreningen erbjuder dessutom en gemensam trädgård samt många andra bekvämligheter. Kontakta oss gärna för en fullständig dokumentation med ritningar, tekniska specifikationer med mera.

Deiá

Deiá är en vacker bergsby belägen på Västkusten mellan Valldemossa och Sóller. Många artister och författare har lockats till byn under århundraden tack vare dess inspirerande skönhet och lugn. Flera restauranger, barer och affärer finns här och en vacker strand ligger i närheten.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

In process

280 m²

75,44+13,18 m²

Features

Petit Deia

Nyproduktion av hög kvalitet i pittoreska Deia

Fantastisk, modern nyproduktion av högsta kvalitet i det unika och eftertraktade området Deia, i hjärtat av bergskedjan Tramuntana. Här finns 21 radhus med två eller tre sovrum belägna på en slänt som ger klar och vacker utsikt över omgivningen.

Fasaderna är stensatta och bostäderna har synliga takbjälklar, golvvärme, inbyggd A/C och är byggdna i öppen planlösning. Här finns gemensamma vackra trädgårdar, flertal terrasser och mycket mer.

Det här är ett verkligen drömboende på Mallorca, i i hjärtat av bergskedjan Serra de Tramuntana, som utsetts till kulturarv av UNESCO.

Klar att flytta in sommaren 2022.

 

 

P02251    3 sovrum    1.300.000€

P03123    2 sovrum    1.200.000€

P03103    2 sovrum    875.000€

Se alla objekt i Petit Deia
Se alla projekt

Petit Deia
Läs mer om Deiá i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed