Gamla stan

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

P02374


Pris:  

2.300.000€

Nybyggd duplexlägenhet med privat takterrass i Palmas gamla stad

Objektsbeskrivning P02374

Välkommen till Impremta Garden – en vacker oas i hjärtat av Palma. Denna historiska byggnad har, med högsta kvalitet och elegant design, blivit varsamt renoverad och byggts om till tolv lägenheter. Detta är en fantastisk duplexlägenhet som ligger på tredje och fjärde våningen och har en total boyta på 164 kvm. På entréplanet hittar du ett dubbelrum med eget badrum, en gästtoalett, ett fullt utrustat, modernt kök med öppen planlösning, samt vardagsrum och matsal. När du går upp på fjärde våningen har du ytterligare ett dubbelrum, ett badrum, ett tv-rum och trappan som leder dig upp till den rymliga takterrassen på totalt 40 kvm. Detta projekt ska vara klart våren 2021.

Gamla stan

Fastigheten finns i karismatiska Gamla stan i Palma där lysande arkitektur möter fantastisk shopping, restauranger, gallerier och vackra historiska byggnader såsom katedralen. Palmas hamn och strandpromenad Paseo Marítimo ligger inom gångavstånd.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2021

In process

164 m²

40 m²

Features

Impremta Garden

En vacker oas i hjärtat av Palma

Denna historiska byggnad har, med högsta kvalitet och elegant design, blivit varsamt renoverad och byggts om till tolv lägenheter.
På markplan hittar du gemensamma utrymmen såsom den ljusa entrén vilken leder dig direkt in till den lummiga innergården med uteplats och swimmingpool. Här finns också en stor terrass där man kan ligga och sola eller umgås med vänner. Fastigheten har dessutom en gemensam gästlägenhet, förråd till varje lägenhet och ett cykelgarage. I byggnaden finns två separata trapphus, med en hiss i vardera. Andra utmärkande egenskaper värda att nämna, är de restaurerade takbjälkarna, den moderna designen med stilfulla kontraster som vackra ekgolv och ljus sandsten. I köket finns högkvalitativa vitvaror av kända varumärken såsom Varenna och Gaggenau, och i badrummet hittar du mosaikgolv och detaljer i mörkt rostfritt stål.

 

P02371    2 sovrum    950.000€

P02374    2 sovrum    2.300.000€

Se alla objekt i Impremta Garden
Se alla projekt

Impremta Garden
Läs mer om Centrala Gamla stan i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed