La Bonanova

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PS02951


Pris:  

800.000€

Nybyggd lägenhet med fantastisk havsutsikt i trevliga La Bonanova

Objektsbeskrivning PS02951

Rymlig nybyggd lägenhet i hjärtat av det trevliga bostadsområdet Bonanova med gångavstånd till internationella skolor och den härliga parken Bellver. Denna lägenhet ligger på andra våningen i en nybyggd fastighet som endast består av fyra lägenheter. Mycket välplanerad lägenhet med ljust och rymligt kombinerat vardagsrum och matsal med fantastisk utsikt över Palma bukten samt utgång till den 36 kvm stora terrassen. Det finns fyra stora sovrum och fyra badrum, alla ensuite. Master sovrummet har öppen havsutsikt och bästa solläge. Alla sovrum har inbyggda garderober och gott om lagringsutrymme. Fastigheten är byggd av ett välkänt byggbolag och håller mycket hög standard. Genomgående snygga materialval och utrustning av bästa kvalitet. En parkeringsplats ingår i detta fantastiska erbjudande.

La Bonanova

Bonanova är ett ljuvligt bostadsområde nära Palma centrum och Paseo Maritimo. Området ligger höjt ovanför Palma vilket ger en fantastisk utsikt och bekvämligheten av närheten till staden, shoppingcentret Porto Pi och den vackra Bellverskogen.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2020

In process

176 m²

33 + 3 m²

209 m²

Features

Bonanova living

Nyproduktion med härlig havsutsikt och parkering i Bonanova

Denna fantastiska nyproduktion med endast fyra lägenheter ligger i det trevliga bostadsområdet Bonanova med närhet till internationella skolor, stranden och Palma. Ljusa och rymliga lägenheter med bra planlösning och hög standard. Varje lägenhet har ett kombinerat vardagsrum och matrum med intilliggande kök, 3-4 sovrum med badrum ensuite och en täckt terrass med fantastisk utsikt över Palma bukten. Marklägenheten har en privat trädgård på över 300 kvm. Varje lägenhet har en tillhörande parkeringsplats och ett stort förråd. Det ultimata boendet för familjen!

Redo att flytta in i början av 2020.

P02952    4 sovrum    775.000€

P02951    4 sovrum    800.000€

P02953    3 sovrum    750.000€

Se alla objekt i Bonanova living
Se alla projekt

Bonanova living

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed