Avenidas

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03211


Pris:  

464.000€

Nybyggd takvåning med en härlig takterrass i Son Oliva

Objektsbeskrivning PS03211

Underbar takvåning med terrasser både i anslutning till vardagsrummet och en privat takterrass på ca 25 kvm som kan nås direkt från lägenheten. Det gör att du kan använda den stora utomhusytan för familjesammankomster eller möten med vänner samtidigt som du njuter av utsikten. Den öppna planlösningen med vardagsrum, matplats och kök har en yta på cirka 34 kvm, de stora fönstren med tillgång till terrasserna ger en känsla av rymd och ljusstyrka. Lägenheten har tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet mäter 13 kvm och har badrummet en-suite. Det andra badrummet är utrustat med ett badkar. Det finns ett luftkonditioneringssystem med luftledning i varje rum som är uppdelat i två zoner dag/natt och kan regleras separat. Det finns också två parkeringsplatser med förinstallation för laddning av elbilar och ett privat förråd i källaren för parkering av cyklar. Solvärmepaneler kommer att installeras för vattenuppvärmning. Allt som allt en mångsidig takvåning. Boka visning nu!

Avenidas

Fastigheten ligger vid Avenidas, en av de livfullaste och centralaste delarna av Palma. Öns centralstation ligger här med utmärkta buss och tågförbindelser samt större delen av Palmas shoppingdistrikt, utmärkta restauranger och fantastiska marknader med lokal mat.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

B

95 m²

31+9+2 m²

Features

Vasco da Gama

Nytt bostadsområde med elegans, avantgarde och funktionalitet i Son Oliva

Detta nya projekt i området S'Olivera kombinerar lugnet av att bo i en integrerad miljö med bekvämligheten av perfekta transportförbindelser. Ditt nya hem erbjuder snabb tillgång till stadens motorväg, varifrån du snabbt och bekvämt kan nå flygplatsen och alla bekvämligheter och faciliteter, såsom det närliggande sportcentret, flera institutioner - inklusive Balearernas musikkonservatorium och Palmas centrum. Här byggs 104 bostäder med två, tre och fyra sovrum, inklusive parkering och förrådsutrymme. Komplexet har anlagda grönområden, en pool på taket, spektakulära interiörer och oslagbara gemensamma utrymmen. Men framför allt utmärker det sig för sina täckta och öppna terrasser, ett område som man kan njuta av året runt tack vare det mallorquinska klimatet. Energieffektivitet i åtanke: Ett kompositvärmeisoleringssystem (SATE) appliceras på fasaden för att förhindra temperaturförluster. Glasrutorna bidrar till att hålla en konstant temperatur, så att du inte behöver spendera lika mycket på uppvärmning eller luftkonditionering. Samtidigt dämpas buller helt och hållet. Gör som Vasco da Gama och upptäck ditt nya hem där ditt äventyr kommer att vara oändligt, boka en visningstid hos oss nu!
Klart för inflyttning:
Fas 1 mellan slutet av januari och slutet av mars 2022.
Fas 2 mellan slutet av april och slutet av juni 2022.

 

P03212    3 sovrum    445.000€

P03282    4 sovrum    544.000€

P03210    3 sovrum    569.000€

P03211    3 sovrum    464.000€

Se alla objekt i Vasco da Gama
Se alla projekt

Vasco da Gama

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed