Cala Mayor/ San Agustin

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref:

P02417


Pris:

665.000€

Rymligt townhouse med fantastisk havsutsikt i Cala Mayor

Objektsbeskrivning P02417

Detta hus måste ses, det säljs exklusivt av Buy a Home Mallorca. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller visning.
Belägen på en lugn gata (återvändsgränd), ligger detta trevåningshus på en av de bästa platserna för havsutsikt i hela Cala Mayor. Med en total byggd yta på 160 kvm uppdelad i tre våningar, består entréplanet av ett vardagsrum, ett rymligt öppet kök mot matsalen, som har direkt tillgång till en 45 kvm trädgårdsterrass. På första våningen har du tre dubbelrum och ett badrum. Och på andra och översta våningen finns två sovrum samt ytteligare ett badrum. Sammantaget finns det flera terrasser och balkonger på alla nivåer, totalt 34 kvm, med en otrolig panoramautsikt över havet. Det finns ett privat parkeringshus för två stora fordon plus förvaringsutrymme. Fastigheten kan behöva moderniseras, men det har alla möjligheter att bli ditt drömhus.

Cala Mayor/ San Agustin

Kustområdet Cala Mayor / San Agustin är mycket populärt tack vare närheten till Palma centrum som nås på 10 minuter. Området har vackra stränder och en fantastisk variation av restauranger, affärer och tjänster. San Agustin har en ljuvlig liten hamn och gränsar till Cas Catalá och Cala Mayor.

Fakta

Byggår:

Renoverat:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

1992

-

In process

160 m²

34+44 m²

-

Attribut

Läs mer om Cala Mayor i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!


Tack! Ditt meddelande är skickat.

Våra 3 favoritobjekt

Santa Catalina

795.000€

Hörnduplex med härlig terrass i...

Cala Fornells

350.000€

Underbart penthouse med havsutsikt och...

Cala Mayor/ San Agustin

745.000€

Lyxig lägenhet med havsutsikt i Cala...

Favorit tillagd
Favorit borttagen