Deiá

  • Västkusten
  • 2 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PS03123


Pris:  

1.200.000€

Underbart nybyggt radhus med två sovrum i Deia

Objektsbeskrivning PS03123

Nyproducerade bostäder belägna i hjärtat av bergskedjan Serra Tramuntana i den pittoreska byn Deia, som blivit utsedd av UNESCO till ett av världsarven. Detta radhus är byggt på tre plan med källare, bottenvåning och övervåning, totalt 227 kvm. På bottenvåningen har du vardagsrummet med kök och vardagsrum och en härlig privat trädgård på nästan 80 kvm. De två sovrummen med varsitt badrum ligger på första våningen. I källaren hittar du garaget, förråd och en gästtoalett. I de gemensamma utrymmena finns trädgårdar plus många andra bekvämligheter. Vänligen kontakta oss för en fullständig dokumentation med ritningar, tekniska specifikationer och mycket mer.

Deiá

Deiá är en vacker bergsby belägen på Västkusten mellan Valldemossa och Sóller. Många artister och författare har lockats till byn under århundraden tack vare dess inspirerande skönhet och lugn. Flera restauranger, barer och affärer finns här och en vacker strand ligger i närheten.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

In process

227.71 m²

79.75 m²

Features

Petit Deia

Nyproduktion av hög kvalitet i pittoreska Deia

Fantastisk, modern nyproduktion av högsta kvalitet i det unika och eftertraktade området Deia, i hjärtat av bergskedjan Tramuntana. Här finns 21 radhus med två eller tre sovrum belägna på en slänt som ger klar och vacker utsikt över omgivningen.

Fasaderna är stensatta och bostäderna har synliga takbjälklar, golvvärme, inbyggd A/C och är byggdna i öppen planlösning. Här finns gemensamma vackra trädgårdar, flertal terrasser och mycket mer.

Det här är ett verkligen drömboende på Mallorca, i i hjärtat av bergskedjan Serra de Tramuntana, som utsetts till kulturarv av UNESCO.

Klar att flytta in sommaren 2022.

 

 

P02251    3 sovrum    1.300.000€

P03123    2 sovrum    1.200.000€

P03103    2 sovrum    875.000€

Se alla objekt i Petit Deia
Se alla projekt

Petit Deia
Läs mer om Deiá i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed