Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03069


Pris:  

1.350.000€

Unik takvåning med privat takterrass och pool i Son Armadams

Objektsbeskrivning PS03069

Denna fantastiska takvåning ligger nära den härliga skogen Bellver i Son Armadams. Palmas centrum, med de populära områdena La Lonja och Santa Catalina, ligger bara några minuter bort. Byggnaden har tre våningar med endast 8 lägenheter. Den stora, öppna planlösningen ger inredningsidéerna fria tyglar. Från det öppna köket och matsalen har du direkt tillgång till den täckta terrassen varifrån du kan komma till takterrassen med egen pool, vackra växter och grill. Det finns en lista med tillbehör, som en uppfriskande mist pergola för varma sommardagar, som kan läggas till. Tack vare terrasserna i sydväst kan du njuta av solen hela dagen och på kvällen kan du njuta av en solnedgång i sällskap med dina nära och kära. Fastigheten har byggts enligt högsta standard och med högkvalitativa lokala material med massivt trä och sten. Det finns också golvvärme och luftkonditionering. Två garageplatser och ett förråd ingår i priset. Lägenheten kommer att vara redo för inflyttning våren 2023.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

In process

204 m²

88,4+15,8 m²

Features

Bellver Gardens

Harmoniskt inredda hem med pool i Son Armadams

Drömmen om ditt nya hem på Mallorca kan gå i uppfyllelse med det nya projektet Bellver Gardens i Son Armadams! Denna nyproduktion ligger i de lugna omgivningarna runt Castell Bellver med sina grönskande områden. Palmas centrum och hamnen ligger bara några minuter bort. Här, omgivet av en vacker park och kullar, kommer denna byggnad med åtta lägenheter att byggas under 2022. Den kombinerar design, hållbarhet och kvalitet för att göra den bekväm och funktionell. Stor vikt läggs vid varje detalj i både konstruktion och design, och du, den framtida ägaren, kommer att kunna delta i materialvalet. Att köpa ditt nya hem ska vara en trevlig upplevelse. Byggnaden kommer att byggas så att terrasserna vetter mot söder. Njut större delen av året av det varma och trevliga klimatet på Mallorca. Trädgårdar och pooler kommer att ge de nya bostäderna lugnet och skönheten i en ny urban livsstil i det etablerade bostadsområdet Son Armadams.

Klar för inflyttning våren 2023.

P03172    2 sovrum    1.250.000€

P03069    2 sovrum    1.350.000€

P03070    3 sovrum    875.000€

Se alla objekt i Bellver Gardens
Se alla projekt

Bellver Gardens

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed