Nou Llevant

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03053


Pris:  

985.000€

Vacker hörnlägenhet med två stora terrasser nära Portixol

Objektsbeskrivning PS03053

Denna mycket vackra hörnlägenhet erbjuder två stora terrasser där du kan njuta av soluppgången och solnedgången. Du kan välja mellan tre mycket exklusiva och tidlösa designlinjer. Takhöga, motoriserade panoramafönster och persienner ger ditt nya medelhavshem ett ljust och karakteristiskt utseende. Köket är fullt utrustat med inredning från Miele. Från vardagsrummet och de två sovrummen har du direkt tillgång till terrasserna. Lägenheten ligger på gångavstånd till Palmas populära city beach och de kända restaurangerna på första linjen i Portixol, stadens centrum kan nås på endast tio minuter till fots. Denna exceptionella bostad har utformats med hållbarhet och ekologisk konstruktion i åtanke och erbjuder bastu och gym, en gemensam pool på taket med chill-out-område, 24-timmars säkerhetssystem, parkering med e-laddningsstation och mycket mer!

Nou Llevant

Nou Llevant är en del av framtidens Palma. Med promenadavstånd till Gamla Stan, havet och stranden och bara 10 minuter med bil från flygplatsen, har området en verkligt tillgänglig belägenhet. Nou Llevant är därför en del av de många nyskapande initiativ för att göra Palma till en mer hållbar stad. Det innebär att området kommer att prioriteras vad gäller både innovativa bostadsprojekt och kulturella samlingsplatser som det nya kongresscentret och Balearernas symfoniorkester. Nou Llevants kuststräcka är tänkt att bli Palmas framtida fasad och kommer sannolikt att bli ett av de mest eftertraktade områdena för fastighetsinvesteringar under de kommande åren.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

A

156.95 m²

13,14 + 5,05 m²

Features

Nou Llevant

Innovativa lyxlägenheter med havsutsikt i Palma

Lyxiga lägenheter som kommer att ligga i det kommande bostadsområdet Nou Llevant som gränsar till Portixol, stranden bara några meter bort och en fantastisk förbindelse till Gamla stan i Palma och till flygplatsen. De vackert utformade bostadsutrymmena och de holistiska bostadskoncepten med en exceptionellt vacker arkitektur kan utformas efter din egen personliga stil. Det finns tre olika stilar av möbler av högsta tillgängliga kvalitet. Dessutom erbjuds skräddarsydda uppgraderingspaket som kan anpassas till den nya ägarens behov. En exklusivt inbjudande trädgårdslounge över flera nivåer säkerställer invånarnas välbefinnande. En riktig urban oas med moderna inomhus- och utomhusaktivitetsområden och en stor pool. Relaxavdelningen med bastu, ångbad, duschar och omklädningsrum säkerställer ultimat lyx. Den eleganta moderna betongbyggnaden har högteknologiskt säkerhetssystem och concierge, en stor parkering i det underjordiska garaget och en lounge med kafé.

Slutförande: mitten av 2022.

P03132    2 sovrum    630.000€

P03133    3 sovrum    1.950.000€

P03131    3 sovrum    700.000€

P03051    2 sovrum    1.950.000€

P03052    4 sovrum    3.550.000€

P03053    3 sovrum    985.000€

P03057    1 sovrum    850.000€

Se alla objekt i Nou Llevant
Se alla projekt

Nou Llevant

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed