Santa Catalina

Santa Catalina

Bohemisk känsla och populära restauranggator

Låga hus och bohemisk känsla kännetecknar populära Santa Catalina. Här bor du nära centrum och shoppinggatan Jaime III och du har nära till klubbar och vackra lyxbåtar på Paseo Marítimo.

På välkända Calle Fábrica hittar du restaurang efter restaurang, med både enklare tapasställen och exklusiv a la carte. Även på Calle Cotoner och Calle San Magin är det krog- och bartätt med ställen i alla möjliga olika stilar, från typiskt mallorkinskt till minimalistiskt och trendigt.

Den låga bebyggelsen ger en grön, ljus och öppen känsla - Santa Catalina blir som en egen liten stad i staden.

Matmarknaden Mercat de Santa Catalina är populär. Här hittar du färsk frukt, fisk och kryddor från ön. Du kan även hitta färdiga rätter att köpa med hem eller äta direkt vid bardisken. Det kan ofta bli trångt, men får du inte plats går det lika bra att stå på trottoaren utanför, i äkta spansk stil.

Rytmen i Santa Catalina är lugn dagtid och man känner den konstnärliga atmosfären. Här finns designers, inrednings- och klädbutiker och yogastudios vägg i vägg med barer, nattklubbar, bagerier och massageställen. På kvällarna vaknar stadsdelen till liv och restauranggatorna fylls.

Gillar du det bohemiska stuket och gillar att bo där det händer, då är Santa Catalina perfekt för dig.

Bra för

Den perfekta stadsdelen för utekvällar! Enormt utbud av restauranger, barer och caféer.

Förälska dig i

Den sköna atmosfären i saluhallen med färska varor, och läge för en lunchpaus inne i hallen.

Santa Catalina

Santa Catalina
Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed