Referenser

Referenser

Vi kunde rådfråga om allt under processen

Vi hade en tydlig bild på vad vi ville ha, och sökte på nätet efter olika mäklare som hade objekt på Mallorca och kom i kontakt med Buy a Home och Anne-Sophie.

Som förstagångsköpare av lägenhet utomlands har man väldigt många frågor, och vi fick så bra stöd och alla frågor blev besvarade på ett trevligt och proffesionellt sätt. Vi kunde rådfråga om allt under processen och fick jättebra rekommendationer och hjälp med kontakter till advokat och bank.
Vi är också väldigt nöjda med vår advokat, som gjorde köpet tillsammans med Buy a Home så smidigt.

Malin & Mathias Ranhage

En pålitlig mäklare som vi litade på till 100%

Vi tog kontakt med flera olika mäklare på Mallorca, men det var bara en enda som gav en snabb och professionell återkoppling – Karl Wallroth på Buy a Home Mallorca. Det var såklart också till stor fördel att han var skandinavisk.
Karl Wallroth fanns med oss under hela processen, ända fram till att vi fick vårt drömboende. Från första visningen till att vi fick nycklarna i handen tog det två månader!
Han hade även goda rekommendationer till en duktig norsk advokat som ordnade med kontrakt och överföringar av pengar.
För oss som inte pratar spanska eller känner till den spanska kulturen, var det helt avgörande att få hjälp av en pålitlig mäklare som vi litade på till 100%. Stort tack till Buy a Home Mallorca, och framför allt Karl Wallroth.

Ann Christin och Hallstein Rød

Gav aldrig upp

Jag letade på nätet efter fastigheter till salu i de områden vi var intresserade av och hittade Buy A Home. Vi tittade på väldigt många objekt under flera år och fick hela tiden nya förslag av Anne Sophie Lutström. Vi hade väldigt specifika krav på hur och var vi ville bo och är verkligen nöjda och glada över att Anne Sophie aldrig gav upp! Vi fick också bra information om hur själva köpet skulle genomföras och blev rekommenderade bra juridisk hjälp.

Meta Trulsson

Lägenheten uppfyllde alla kriterier!

Efter att under våren 2016 ha hälsat på en vän som har lägenhet i Cala Mayor, bestämde jag mig för att undersöka möjligheterna till att själv förvärva en mindre lägenhet i området. Via Google hittade jag Buy a Home Mallorca, som hade en lägenhet vilken uppfyllde samtliga kriterier jag satt upp: tillgång till pool, nära Cala Mayor, egen parkeringsplats samt terrass. Att den låg så pass nära mina vänners våning var en välkommen bonus!

Då jag har oerhört begränsad erfarenhet av att förvärva fastigheter utomlands, är jag verkligen glad och tacksam över Anne Sophies tålamod med alla mina frågor! Det har också varit uppskattat att hon alltid varit så positiv och lösningsorienterad när något frågetecken eller hinder dykt upp. Har hon inte haft svaret på en frågeställning direkt, kände jag mig trygg i förvissningen att svaret skulle komma inom kort.
Flexibiliteten vid visningstillfällen när Anne Sophie kunde visa lägenheten för mina vänner, då jag själv inte hade möjlighet att närvara var kanon. Kan inte se att det blivit affär om inte detta skett!

Mattias Mellström

Proffsigt från start till mål

Vi sökte på nätet när vi började leta efter lägenhet och fann Buy a Home Mallorcas hemsida och bokade ett besök för att få en bättre förståelse för hur köp-processen går till. Det har varit väldigt bra och proffsigt från start till mål. De gav aldrig upp utan fortsatte tålmodigt att söka efter nya objekt.

Johan Norgren

Vi fick hjälp med allt

Vi kom i kontakt med Buy a Home och Anne-Sophie via en vän på ön och fick se massa olika lägenheter i olika områden. Anne-Sophie var till väldigt stor hjälp under hela processen med allt från bankkontakter, advokater, myndigheter och även att hitta ett bra byggföretag. Hon är alltid positiv, glad och väldigt professionell då man talar med henne. Jag kan verkligen rekommendera henne till alla som skall köpa eller sälja.

Tommy Johansson och Lenny Grahn

Köpt vår första lägenhet på Mallorca

Fick tidigt kontakt med Anne Sophie på Buy a Home som alltid var snabb att svara. Hon hjälpte oss att först hitta rätt område utifrån våra önskemål och så småningom också vår lägenhet. Det var alltid trevligt och kul att ha med Anne Sophie att göra och i processen för att hitta rätt fick vi jättebra stöd. I samband med köpet uppstod lite krångel med säljaren som Anne Sophie styrde upp på ett bra sätt. Fick också all hjälp med kontakter med bank, advokat, myndigheter och annat som behövs. Rekommenderar verkligen Buy a Home.

Håkan Kården

Våra drömmar gick i uppfyllelse

Vi mötte en ängel på Mallorca, som inte bara svarade på våra frågor om lägenheten som vi var intresserade av utan också gav oss praktiska råd om processen. Väl på plats, så hjälpte hon oss snabbt och effektivt med all adminstration och kontakt med advokat. Carin är inte bara en mycket duktig mäklare utan också en vänlig och bra person. Vi är mycket nöjda! Våra drömmar hade inte kunnat bli uppfyllda utan henne.

Veneta, Béla och Lili Gárdos

På ett tryggt och föredömligt sätt

Vi har varit Mallorcaälskare i många år. Tycker denna ö med sitt klimat och underbara mångfald är ”bäst i världen”. Efter ett stort antal semestrar på hotell har tanken om en egen lägenhet på Mallorca funnits länge. Plötsligt händer det... - Vi får genom suveräna referenser kontakt med Buy a Home Mallorca och berättar om våra planer. Två dagar senare har vi hittat vår dröm i fantastiska Puerto Portals och slår till.
Anne Sophie hjälper oss sedan med all administration och allt pappersarbete på ett tryggt och föredömligt sätt. Vi går bokstavligen ”armkrok” till advokat, bank och myndigheter och får enastående hjälp med att få affären klar och riktigt genomförd. Nu när vi ett år senare är lyckliga ägare av en egen bostad på ljuvliga Mallorca vill vi tacka Buy a Home Mallorca för det. Ni är helt enkelt bäst, det vet vi!

Gunnar & Helene Ström

Det känns tryggt att ha en personlig kontakt

Vi kom i kontakt med Carin på Buy a Home när vi 2011 sökte en lägenhet på Mallorca. Vi träffade flera mäklare och tittade på många lägenheter. Vi tittade i Palma men även utanför. Carin rekommenderade att vi skulle bo i eller i närheten av Palma. Vi fastnade för en lägenhet, centralt i Palma, som vi köpte. Det har vi verkligen inte ångrat. Vi har trivts mycket bra. Vi har nu bestämt oss för att köpa en större lägenhet så vi lagt ut lägenheten till försäljning hos Carin. Vi har under våra år i Palma hela tiden kunnat ringa Carin och hennes kollegor när frågor har dykt upp. Vi har haft dom som "bollplank" när vi har haft funderingar om olika saker. Det har rört boendefrågor men även andra frågor om livet på Mallorca. Det känns tryggt att ha en personlig kontakt när man som vi är semesterboende på Mallorca.

Jan Önnesjö

Trygga och pålitliga

Anne-Sophie är en mycket kunnig och hjälpsam mäklare som verkligen anstränger sig för att hitta det man söker. Trygga och pålitliga.

Martin Söderberg

Vi har både köpt och sålt

För snart 10 år sedan när vi började komma till Mallorca så har vi haft kontakt med Carin Isgård. Genom åren så har vi både köpt och sålt genom Buy a home Mallorca och det har alltid fungerat prickfritt utan problem. Dom har en hög servicegrad och försöker alltid se till kundens bästa. Vi önskar dom all lycka i framtiden.

Michael Howing

Ordnade svensktalande kontakter

Vi har kontakt med Buy a Home genom köp av lägenhet. Innan dess ordnades visningar av flera olika objekt. Mycket bra service, trevligt och lätt att få kontakt med. Är speciellt nöjd över att de ordnade svensktalande kontakter för lägenhetsköpet. Vi anser att Carin motsvarade alla de förväntningar som vi hade på en mäklare. Vi är verkligen nöjda.

Suzanne Sternbeck

Allt fungerade bra

Vi hittade Buy a Home på nätet tillsammans med flera andra mäklare. Eftersom Carin var snabb med att svara och presentera förslag föll valet på henne. Vi hade täta kontakter under ett års tid och tittade på många objekt. Hon har stort tålamod. När vi till slut bestämde oss så fungerade allt bra med alla inblandade.

Catharina Grundström

Alltid glad, positiv och otroligt hjälpsam

Ann-Sophie har hjälpt oss i hela processen, allt ifrån att hitta intressanta objekt som matchade en tufft ställd kravspec, till att tålmodigt visa, och visa igen. Alltid glad, positiv och otroligt hjälpsam. När vi slutligen hittade vår lägenhet var Ann-Sophie ovärderlig, hon lotsade oss genom hela köp-processen på allra bästa sätt, vilket kändes väldigt tryggt. Vi rekommenderar alla som funderar på att köpa boende på Mallorca att ta kontakt med Ann-Sophie för vi vet att hon ger bästa tänkbara service, alltid med ett leende på läpparna.

Josefin Knarrström Bergh

Snyggt, proffsigt och hög, personlig servicegrad

Jag kände till Carin Isgård sedan länge då hon varit en väldigt duktig och framgångsrik fastighetsmäklare i Stockholm, och då jag visste att hon hade startat en egen mäklarverksamhet på Mallorca, kändes det naturligt att ta kontakt med henne.
Efter att ha pratat med Carin blev vi hänvisade till Anne-Sophie som är den specialiserade mäklaren på de områden där vi sökte bostad, Illetas, Bendinat och Puerto Portals. Kontakten har varit lysande och vi har hela tiden fått snabb feedback och raka besked.

Vi är framförallt nöjda med den oerhört fina service och det engagemang vi fått av Anne-Sophie. Vi köpte först en lägenhet i Illetas 2016 av Anne-Sophie, men har sedan dess också sålt densamma och har nu, genom Anne-Sophie och hennes kontakter, istället köpt ett radhus i Bendinat. Hon har på ett väldigt fint sätt hjälpt oss hela vägen och vi kan verkligen rekommendera framför allt Anne-Sophie, men även det övriga teamet på Buy a Home Mallorca. Snyggt, proffsigt och hög personlig servicegrad, är vad vi särskilt vill framhålla.

Mikael Bergholm

Trevlig, tålmodig och proffsig!

Vi hittade till Buy a Home Mallorca på nätet hemma i Sverige och fick där kontakt med Karin Bellanti. Det kändes toppen från första början. Vi skulle flyga ner en vecka och leta bostad, men vi kände inte till Palma så väl. Karin gjorde en plan för flera visningar, både efter våra önskemål och på eget initiativ, så vi skulle se och förstå känslan av olika områden. En mer tålmodig, kunnig och supertrevlig mäklare får man nog leta efter! Vi gick från att känna oss osäkra och överväldigade till glada och trygga i val av bostad. Karin var med oss från början till slut i hela köpeprocessen av vårt hus och det gick mycket smidigare än vi kunnat föreställa oss. Vi är mycket nöjda både med vårt husköp och även med all kontakt vi haft med Buy a Home och Karin. Stort tack!
 
 
Helena och Martin Blomqvist


Världens bästa mäklare!

Vi uppskattar verkligen all hjälp vi har fått av Buy a Home Mallorca. Precis som de sa, har de varit med oss hela vägen och hjälpt oss på alla sätt. Hör vi någon som är intresserade av att köpa på Mallorca så kommer vi att rekommendera Buy a Home (världens bästa mäklare), med hela ert koncept med advokat och bank. Ni har alla varit så hjälpsamma och tillmötesgående.

Micke och Marie

Förstod precis våra behov

Buy a Home hjälpte oss att hitta precis det vi sökte, och gav inte upp, trots att vi själva var nära att göra det några gånger. De förstod precis våra önskemål och behov, och såg till att möta dem. Vi är supernöjda!
Vi rekommenderar verkligen Buy a Home Mallorca.

Sara och Oscar Johansson

Någon som verkligen kan Mallorca

När vi började att leta efter lägenhet på Mallorca försökte vi till en början att själva hitta vad vi ville ha, men insåg ganska snabbt att vi behövde en lokal kontakt som verkligen kunde Mallorca och Palma. Vi hittade Buy a Home på nätet och fick kontakt med Anne Sophie gällande ett specifikt objekt. Anne Sophie var superbra i vår process, både genom att alltid vara tillgänglig och svara snabbt men också genom att ställa frågor till oss för att på bästa sätt kunna presentera intressanta objekt. Buy a Home och Anne Sophie var grymma, från första kontakt till dess att vi skrivit på lägenheten. Hög kvalitet, bra kontakt och support och bra egna rekommendationer vilket gjorde att vi kände en stor trygghet under hela köpprocessen.

Johan Lindholm

Du som kund står i centrum

Jag kom i kontakt med Buy a Home Mallorca genom rekommendationer på internet när jag letade efter en mäklare som kunde hjälpa mig hitta rätt boende i Palma. Kontakten med Anne Sophie och hennes kollegor har varit enkel och snabb, som kund behöver du aldrig vänta på svar.
Du som kund står i centrum, det är mycket frågor och funderingar när du skall köpa en bostad utomlands och genom Buy a Home Mallorca får du inte bara en mäklare utan också ett bollplank som hjälper dig med mycket frågor och funderingar kring ditt köp.

Anna Eklöf

Fick hjälp med mer än bara lägenheten

Inför köpet av vår lägenhet i Cala Mayor såg vi en annons på nätet efter rekommendation från nära vänner. Vi fick mycket bra kontakt och hjälp. Inte bara med själva lägenheten utan även andra spörsmål som beställning av markiser t.ex. Att Buy a Home arbetar tillsammans med notariatet och banken i ett nätverk känns väldigt tryggt. Vi är mycket nöjda med Anne-Sophie som mäklare. Hon har gjort ett mycket professionellt och kunnigt intryck på oss.

Peo och Marianne Nilsson

Superbra!

Jag kom i kontakt med Buy A Home via vänners rekommendationer och allt har varit superbra! Ett personligt engagemang, snabb återkoppling vid frågor, bra kontaktnät och bra rekommendationer när det kom till bank, advokat, arkitekt mm.

Katarina Lönnroth Wieslander

Mitt självklara val av mäklare

Jag mötte Carin Isgård och hennes team på Buy a Home Mallorca när jag letade efter ett bra objekt att köpa i Es Molinar/ Portixol. En vän till mig tipsade mig om ett objekt som var deras listing. Under resans gång med att köpa och färdigställa huset, så har Carin varit en välkommen källa av information om hur allt fungerar. Buy a Home Mallorca teamet är flerspråkigt vilket också har ett stort värde för nyinflyttade, som jag. Carin bor i området och har ett av deras kontoret där vilket innebär ovärderlig lokal kunskap. Om jag skulle köpa eller sälja i framtiden, är Buy a Home Mallorca mitt självklara val av mäklare.

Allan Downie

Vi är jättenöjda med köpet

Carin o Ann-Sophie! Vi är jättenöjda med köpet av vår lägenhet i Gamla stan i Palma!!! Kändes mycket tryggt med att ni var med oss under hela processen - Stort tack!!!

Björn och Carina Arkhult

Kontakten har varit toppen!

Jag hade letat fastigheter i både Barcelona och Mallorca sedan en längre tid. Mindre aktivt. När detta sedan hoppade till nästa nivå så letade jag efter en pålitlig mäklare i Palma. Via rekommendationer fick jag då Buy a Home Mallorca. Kontakten har varit toppen!
Jag är speciellt nöjd över pålitligheten och nätverket av advokater och annat nödvändigt för att göra en säker affär som utlänning på ön.

Marcus Kollberg

Bra stöd genom hela den juridiska processen

Jag fick professionell hjälp genom hela processen att välja fastighet på Mallorca. Rätt läge, rätt fastighet och bra stöd genom den juridiska processen som följer ett köp. Tack också för trevligt sällskap!

Michael Tiemann

Det har varit en ärlig införsäljning

Vi har haft kontakt i samband med köp av lägenhet. Kontakten har varit bra. Vi har fått en fin bild av omgivningarna. Det har inte känts att dom "prackar på objektet" . Det har varit ärlig införsäljning, vilket vi har uppskattat.

Gunnela Setterwall

Hjälp med allt man kan behöva

Vi är mycket nöjda med att ha köpt lägenhet genom Buy a home Mallorca. Vi fick hjälp med rätt kontakter på bank, advokat hantverkare och allt annat som man kan behöva som nyanländ svensk på Mallorca.

Pia och Kaj Svensson

Hela processen gick smidigt

Våren 2013 hittade vi vårt drömboende i Cala Mayor. Vi köpte lägenheten med hjälp av Carin Isgård på Buy a Home Mallorca. Hela processen gick smidigt och vi kände oss väldigt trygga med den kompetens som Carin och hennes lokala kontaktnät visade. Vi kan varmt rekommendera Buy a Home Mallorca.

Åsa Zander & Peter Holmner

Professionell och trevlig

På middag med goda vänner träffade jag ett par som just hade köpt lägenhet av ”Buy a Home Mallorca” och varmt rekommenderade Carin Isgård. Jag ringde nästa dag och vi bestämde ett möte där vi gick igenom vad för sorts lägenhet jag och min man letade efter. Vi är mycket nöjda. Carin är både professionell och personlig. Speciellt nöjda över är vi att Carin ordnade hela köpet snabbt och effektivt. Under en weekend hann Carin visa mig ett antal objekt och efter att ha bestämt oss även ordna med en svensktalande advokat för själva köpet och en svensk bankkontakt på en spansk bank. Jag åkte hem och vi skrev kontrakt hemifrån Sverige. Efter vårt köp har Carin alltid varit snabb att hjälpa oss med t.ex kontakter med hantverkare och att förvara och lämna ut nycklar.

Maria Norén

Bra service, bra support

Vi var osäkra på vilket område som skulle passa oss bäst och vilken typ av objekt vi föredrog när vi letade lägenhet att köpa på Mallorca. Vi blev rekommenderade att arbeta med Buy a Home och fick löpande hjälp med att identifiera objekt och ordna visning av de mest relevanta.
En positiv upplevelse med bra servicenivå, bra support och tålamod i en process som ibland kan dra ut på tiden.

Johan Michelson

Tack för att du är en så bra mäklare!

Vi vill tacka för allt! Vi är jättenöjda och allt har blivit så som vi önskat.
Allting har fungerat bra hela vägen, med advokat, bank och mäklarkontakt. Tack för att du är en så bra mäklare!

Majken och Staffan

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed