Santa Ponsa

Santa Ponsa

Det lugna bostadsområdet vid kusten

Santa Ponsa är ett lugnt bostadsområde med en mycket avkopplande atmosfär. Här finns många golfanläggningar och golfbanor samt restauranger i centrum.

Härifrån är det mycket lätt att nå närliggande områden som Palmanova, Peguera, Portals och Puerto Andratx med bil eller kollektivtrafik. Även Palma ligger bara 15 minuter bort.

Höjdpunkten är definitivt Playa de Santa Ponsa, en bred strand som är idealisk för familjer. Vattnet här är grunt vilket gör det perfekt för alla typer av vattensportaktiviteter. Om du föredrar en mindre vik för att koppla av kan du också välja Playa Pequeña eller Caló d'en Pellicer.

Ett annat måste är Port Adriano, designad av Philippe Starck, en av de få hamnarna för superyachter på ön. Om du vill få ett smakprov på riktig lyx är det här stället att vara på. Här finns också många bra restauranger och några design- och konstbutiker, så att du kan få ut det mesta av din vistelse här.

Bra för

Dig som föredrar att bo i ett lugnt bostadsområde med många möjligheter till avkoppling, golfspel eller rekreation

Förälska dig i

De breda sandstränderna och den lugna atmosfären gör Santa Ponsa till ett idealiskt område för ditt nya hem eller din semesterbostad

Santa Ponsa
Santa Ponsa
Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed