Franchisepartner

Starta din egen fastighetsverksamhet

Kanske har du förälskat dig i denna vackra Medelhavs ö, precis som så många andra och drömmer om att bo på en varm och solig plats där du kan njuta av en livstil utomhus året runt. Eller känner du kanske att det är dags för en förändring i livet?

Oavsett anledning - det gamla talesättet att "Mallorca har något för alla" är i allra högsta grad sant och vi har en fantastisk möjlighet för dig att göra denna dröm till verklighet.

Mallorcas naturliga skönhet, internationella gemenskap och lättillgänglighet gör det till det självklara valet för omlokalisering där du kan njuta av en mer avslappnad livsstil i ett behagligt klimat.

Med över 15 års erfarenhet och kunskap om fastigheter på Mallorca, öppnar vi nu upp för franchise partners att ansluta sig till vår framgångsrika expansion.  Vi erbjuder möjligheten att etablera ditt egna företag där du har möjlighet att välja en av de mest attraktiva och lukrativa platserna som fortfarande finns tillgängliga på Mallorca.  Du kommer att ha dina egna exklusiva territoriella rättigheter i ditt område.

Är du redo för en förändring i livet?

Franchisepartner för fastighetsverksamhet på Mallorca

Vi erbjuder en unik möjlighet för starkt motiverade och professionella individer att ansluta sig till oss som franchise partner.  Du kommer att få ett eget exklusivt område som gör det möjligt att starta ditt eget bolag direkt med en snabbare lönsamhet och avkastning på din investering.

Som franchisetagare får du ett komplett affärspaket.  Vi kommer också att ge dig stöd inom marknadsföring, teknik, utbildning, affärsrådgivning - plus fullt praktiskt stöd under uppstarten och därefter.  Vi är ett väletablerat företag med över 15 års erfarenhet på Mallorca.

Franchisepartner för fastighetsverksamhet på Mallorca

MALLORCA – IT IS AN EASY SELL

Vill du veta mer?

FÖRSTA STEGET TILL DITT NYA LIV

"Att vara franchise partner är som att äga sitt eget företag men utan alla bekymmer med att etablera det från noll. Ditt företag kommer att vara i full gång snabbt, kostnadseffektivt och med stabiliteten som finns hos ett redan väletablerat varumärke och företag.  Våra franchise partners kommer dessutom att få fullt stöd från ett fantastiskt team inom företagets moderbolag”

Vill du veta mer?

Carin Isgård, CEO & Founder

Real estate partner: allt du behöver veta om att äga en franchise

 • Som en Buy a Home Mallorca franchise partner kommer du att kunna starta ditt nya företag och nya liv snabbt och smidigt. Genom vår franchise modell kommer du att ha ditt eget fastighetskontor med tillhörande rättigheter till ett specifikt område med obegränsade försäljningsmöjligheter. Det handlar om att bli framgångsrik med hjälp av ett färdigt affärs system. Franchise modellen gör det möjligt för dig att etablera ditt företag snabbare och med större chans till framgång. Med hjälp av vårt stöd, vår expertis och hjälp innebär det en bättre möjlighet för dig att konkurrera mer effektivt.

 • När det gäller att välja franchisetagare går vi igenom ansökningarna och väljer våra partners noggrant. Det finns ett antal faktorer som påverkar vårt beslutsfattande och vi värderar särskilt:

  • Affärsmässig kompetens
  • Ledarskapsförmåga
  • Ekonomiska kunskaper
  • Entreprenörsanda
  • Framgångshistoria
 • Nej, vi kräver ingen specifik erfarenhet inom fastighetsförmedling. Istället letar vi efter professionella personer som verkligen brinner för fastighetsbranschen och som söker en unik affärsmöjlighet. Vi tror att, för att vara framgångsrik behöver du ha en entreprenörsanda, erfarenhet av ledarskap och goda människokunskaper samt vara en entusiastisk nätverkare. Du är troligtvis någon som vill göra skillnad och har en stark drivkraft att prestera samt en passion för att skapa en positiv kundupplevelse.

 • Du kommer att dra nytta av att vara en del i ett etablerat varumärke med bevisad framgång skapat på Mallorca 2008.  Vi har ett utmärkt renommé och goda vitsord från våra kunder. Det är ett internationellt varumärke med en stark image och företagsdesign, baserat på skandinavisk affärsstandard och modern förvaltning. Du kommer att ingå i ett franchise nätverk där du kan medverka på utvecklingsmöten med andra licenspartners för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och där du även har möjlighet att påverka utvecklingen.

 • Du kommer att kunna dra nytta av att vara en del av ett välkänt varumärke, etablerat på Mallorca redan 2008. Eftersom vi har varit verksamma på ön i över 15 år har vi djupgående kunskaper och ovärderlig erfarenhet, vilket ger dig verktygen för att komma igång snabbt och skapa möjlighet till en bra omsättning redan det första året. Genom vårt samarbetssystem kommer du också att kunna ta emot kunder från våra andra franchisetagare på ön, liksom att visa fastigheter i övriga områden inom organisationen. Vi kommer också att förse dig med ett nätverk av etablerade samarbetspartners inom fastighetsbranschen, vilket gör det enkelt för dig att uppnå hög omsättning och snabbare intäkter.

 • Vi har delat upp utbildningen i olika avsnitt:

  1. Grundläggande avsnitt, med målet att uppnå en övergripande förståelse för verksamheten och ge dig den elementära grunden för att arbeta med fastigheter.  Vi kommer att ge dig en inblick i fastighetsmarknaden på Mallorca, hur den fungerar, en översikt över de olika områdena samt fastighetstyper.  Vi kommer också att gå igenom vårt mycket kraftfulla crm-system, marknadsföring och IT.  I detta grundläggande avsnitt kommer vi också att titta på de juridiska skyldigheterna samt de dokument vi använder vad gäller t.e.x fastighets mäklarlag, fastighetsregister, köpekontrakt, ägarstöd och mycket mer.
  2. Specifikt avsnitt för listings med målet att hjälpa dig att förstå hela listings processen. Här lär vi oss bland annat hur man förvärvar attraktiva och säljbara bostäder i det specifika området.  Vi kommer att titta på listings relaterade dokument, ägarstöd, fastighetsregister etc. I detta avsnitt går vi också igenom foto- /videofärdigheter samt hur man skriver en bra textbeskrivning som får annonsen att sticka ut!
  3. Försäljnings specifikt avsnitt, med målet att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat. Här kommer vi främst att gå igenom hur man arbetar med kunder, genomför visningar, förhandlingar, samt titta på alla relaterade dokument och kontrakt.
  4. Anpassad utbildning. När du känner att du behöver förbättra en färdighet eller ha en specialiserad utbildning erbjuder vi, som en extra funktion, en regelbunden specialiserad utbildning.
 • Det investeringskapital du behöver kommer att variera beroende på ambitionsnivå för ditt företag, särskilt när det gäller kontorsutrymmen och teamets storlek.  Vi kräver en kontorslokal på en adress med bra läge inom licensområdet och ett team på minst två personer.  Vi hjälper dig att beräkna de initiala investeringskostnaderna, startkostnaderna och alla driftskostnader för de första åren.

  De huvudsakliga kostnaderna är följande:

  • Initial franchise avgift
  • Inredning för kontorslokal. Etablering av kontor och butik. Detta varierar beroende på butikens plats, storlek och egenskaper
  • Startkapital (eget kapital för likviditet för att driva verksamheten, särskilt före break-even/vinstpunkten)
 • Detta är en engångsavgift för rättigheterna att använda Buy a Home Mallorcas varumärke och företags image samt exklusiva rättigheter till det specifika licensområdet. Den inkluderar också stöd till franchisetagaren för att starta upp företaget t.e.x hjälp att fatta beslut om butiksplats, stöd för budgetberäkningar samt lokal marknadsföring vid lanseringen inklusive en invigningsfest.

 • Det finns en liten månadsavgift, som delvis är återbetalningsbar, som kommer att tas ut för publicering av listings, central marknadsföring och IT. Du bör också räkna med kostnaderna för att driva verksamheten, såsom löner, kontors hyra och andra kontors relaterade kostnader såsom försäkringar och andra driftskostnader.

 • Vi kommer att förse dig med alla verktyg du behöver för att framgångsrikt driva den dagliga verksamheten så att du kan fokusera på det du älskar - kunder, fastigheter och försäljning!

  Royalty avgiften baseras på din nettoomsättning och inkluderar tjänster som t.ex:

  • Kunskapsutbildning
  • Handbok för systemet
  • Affärsdokument
  • Toppmodernt CRM-system
  • Internationell användarvänlig webbplats
  • Marknadskunskap & erfarenhet
  • Kontinuerligt praktiskt stöd
 • Den förväntade omsättningen beror främst på din affärsplan och ambitionsnivå (till exempel team storlek), kompetens / erfarenhet, samt naturligtvis också den aktuella marknadssituationen. Vid ett personligt möte kan vi titta närmare på detaljerna för just ditt upplägg och din situation.

 • Break-even bör vara möjligt inom cirka två år, men vårt mål för dig är att nå break-even redan under det första verksamhetsåret.

 • Löptiden för vårt franchise avtal är 10 år.

 • Som namnet antyder är vi på Buy a Home specialiserade på bostäder. Dessa är främst bostäder för semesteranvändning av utländska köpare. Vi arbetar även med primära bostäder men inte med kommersiella fastigheter.

 • På Mallorca har vårt systervarumärke Rent a Home Mallorca rättigheterna till uthyrningen, vilket innebär att du kommer att ha en etablerad, välkänd och väl respekterad samarbetspartner från start. Det innebär att du inte själv kan bedriva uthyrning inom franchise verksamheten.

 • Vi har fortfarande några lönsamma och intressanta platser tillgängliga på Mallorca. Varje plats är ett exklusivt och skyddat geografiskt område för franchisetagaren att utveckla. De platser vi erbjuder har valts ut från faktiska marknadsvärden, såsom fastighetsköp, priser och antal transaktioner. Efter en djupgående analys av marknaden har vi valt ut ett begränsat antal attraktiva platser tillgängliga för franchising, där vi garanterar territoriellt skydd under hela licensavtalets giltighetstid.

 • Vi hjälper dig att hitta rätt butikslokal och hjälper dig att förhandla om villkoren i avtalet.  När vi har undertecknat franchise avtalet har du upp till sex månader på dig att öppna butiken. Under denna tid kommer vi också att kräva att du deltar i den första grundläggande kunskapsutbildningen för att få en övergripande förståelse för verksamheten. Vi vill också se en färdig affärsplan med uppskattad omsättningsbudget inom denna tidsram.

 • Ja det är möjligt - om den önskade platsen uppfyller våra krav och strategi för vårt varumärke och expansion.

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed