License Areas Spain I Buy a Home Mallorca

Franchise i Spanien

Med över 15 års erfarenhet och kunskap om fastigheter på Mallorca, öppnar vi nu upp för franchise partners att ansluta sig till vår framgångsrika expansion.

Vi erbjuder möjligheten att etablera ditt egna företag där du har möjlighet att välja en av de mest attraktiva och lukrativa platserna som fortfarande finns tillgängliga på Mallorca.  Du kommer att ha dina egna exklusiva territoriella rättigheter i ditt område.

Franchise i andra delar av Spanien

Kanske är du förälskad i ett annat område i Spanien - på fastlandet eller någon av de andra öarna. Om den plats du är intresserad av passar kraven för varumärket och vår strategi för franchise expansion, kan det finnas en möjlighet att förvärva antingen en lokal- eller en master franchise licens.

Vänligen kontakta oss för mer information.

  • Ibiza, Formentera & Menorca

    Du kanske föredrar någon av de andra vackra Baleariska öarna istället för Mallorca? Kontakta oss för mer information om andra tillgängliga alternativ.

  • Spanska fastlandet

    Det spanska fastlandet är fullt av vackra platser.  Eftersom vårt varumärke kännetecknas av havs nära fastigheter bör din önskade plats vara längs kusterna för att passa vår strategi för expansion. Kontakta oss och berätta var du skulle vilja etablera verksamheten.

  • Kanarieöarna

    Om du föredrar sommartemperaturer året runt, då är Kanarieöarna perfekt! Kontakta oss för mer information om de alternativ som finns.

Vill du veta mer?

Ta första steget nu och kontakta oss för mer information om denna unika och fantastiska affärs möjlighet!

FÖRSTA STEGET TILL DITT NYA LIV
Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed