Svensk mäklare på Mallorca

Svensk mäklare på Mallorca

Säljteamet

Vi är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta på Mallorca.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand. Med vårt stora nätverk hittar vi de bästa bostäderna och fastigheterna till salu på marknaden.

Vi pratar spanska, svenska, engelska, tyska, franska och katalanska.

Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Vår historia

Vår historia

Företaget startades upp 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. 2010 bestämde sig vännen för att flytta tillbaka till Tyskland. Sedan dess har Carin ensam varit ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anne Sophie Lutström

Anne Sophie Lutström

Team Leader - Mäklare

Anne Sophie har jobbat på Buy a Home sedan 2012 och är Team Leader för säljteamet.

Hon kommer ifrån Täby utanför Stockholm. Hon har bott många år utomlands och flyttade till Mallorca 2010 där hon kom in i fastighetsbranschen. I början på 2012 träffade hon Carin som erbjöd henne att börja arbeta här på Buy a Home Mallorca.

Anne Sophie värderar uppriktighet och starka relationer och har där igenom flera lojala kunder som lett till många rekommendationer och en stor kundkrets. Hon är specialiserad över hela Palma samt sydvästra delen så letar ni efter något häromkring är det troligen henne ni kommer i kontakt med.

Att träna är en av Anne Sophies stora intressen och det är inte omöjligt att ni finner henne ute på en joggingrunda i Portixol. Hon älskar även att spendera sina lediga dagar i Palma eller vid havet runt Portals tillsammans med sin familj och goda vänner.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Marcus Phillips

Marcus Phillips

Teamassistent - säljteamet

Marcus är vår teamassistent, en nyckelroll i företaget då han ser till att allt flyter på och stöttar både säljteamet och våra klienter.

Född på Mallorca, med engelsk pappa och tysk mamma, är han fyrspråkig. Med en blandning av nationaliteter har han också fått ta del av olika kulturer. Marcus behärskar engelska, spanska, katalanska och tyska.

Efter avklarad ekonomiutbildning på det lokala universitetet på Mallorca jobbade han 17 år inom mäklarbranschen. Förutom fastighetsförsäljning jobbade han med uthyrning, fastighetsservice och hjälp med juridiska frågor vid köp eller sälj av fastigheter.

Marcus älskar sport och har under många år tävlat inom olika sporter, så som ridsport, tennis och fotboll. Nu blir det mest långa promenader i skogen med hans Springer Spaniel 'Toffee'. Han kan gå i timmar och njuta av Mallorcas vackra och fridfulla omgivningar. Marcus ser sig också vara född optimist – glaset är alltid halvfullt!

Stolt pappa till en liten son spenderar han så mycket tid med honom som möjligt, och utforskar nya delar av Mallorca. Favoritplatsen på ön är Formentor. En ledig dag hittas han här, eller kanske utforskandes någon av de många grottorna längs Mallorcas klippiga kuster.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Karl Wallroth

Karl Wallroth

Mäklare

Kalle, ursprungligen från Leksand i Sverige, har en lång relation till spanien som började för över 15 år sedan med universitetsstudier i Valencia. Sedan dess har han arbetat för spanska företag både i spanien och utomlands och kan därmed språket och känner kulturen och landet väl. Han är en av säljarna sedan 2016.

Kalle har en bakgrund som ingenjör och projekteringsledare inom större infrastrukturprojekt och är som person nyfiken, ansvarsfull och lyhörd. Förtroende och långsiktiga relationer är viktigt för honom.

Cykling är en av Kalles favoritsporter och Mallorcas fina vägar och varierande landskap gör det till den perfekta platsen. Han njuter gärna också av bra och lokalproducerad mat och älskar att besöka alla de marknader och spännande restauranger som ön erbjuder.

Kalle bor i El Terreno, på gränsen till Bellver skogen där närheten till både staden, bergen och
inlandet gör detta till den perfekta platsen för honom att fortsätta njuta av och utforska ön ifrån.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Ninos Younan

Ninos Younan

Mäklare

Ninos kommer från (Sverige) Jönköping och har många år i restaurangbranschen bakom sig. I Jönköping drev han flera restauranger innan han uppfyllde sin dröm om att leva på varmare breddgrader, och flyttade till Mallorca.

Med Ninos sociala färdigheter och stora driv kände Carin att Ninos skulle bli en perfekt förstärkning till säljteamet. Därför erbjöd hon honom att börja hos oss under hösten 2015. Ninos har efter bara några år på ön ett brett kontaktnät och pratar både svenska, engelska, assyriska och lite tyska och spanska.

På fritiden ägnar sig Ninos gärna åt golf eller padel med goda vänner. En av favoritplatserna på Mallorca är Bonanova, där han bor med hela familjen. Här har barnen nära till skolan och här är lugnt och skönt men ändå nära Palmas stadskärna.På morgnarna tar han sig också gärna en runda i Palmas hamn i den fantastiska morgonsolen.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Tina Kistenmacher

Tina Kistenmacher

Mäklare

Tina anslöt sig till teamet 2017 och hjälper våra internationella kunder att hitta sina drömhem på Mallorca. Tina är född i Tyskland men växte upp i Sydafrika, vilket gör henne flytande i både engelska och tyska.

Efter att ha tagit examen i Hotel management valde hon att jobba inom yachtingvärlden och spenderade de kommande 15 åren resandes runt hela jorden.

Efter att ha jobbat många år ute till havs, har Tina äntligen hittat hem till underbara Mallorca och bosatt sig i pittoreska Sóller. Här njuter hon av att bo omgiven av bergskedjan Tramuntana och den karismatiska byn med närheten till havet.Se mäklarens alla objekt

Ida Carlsson

Ida Carlsson

Webb & marknad

Ida är vår Web & Marketing Manager med fokus på att se till våra webbsidor fungerar och ser snygga ut Hon skapar innehåll för våra kanaler i sociala medier och skapar annonser både online och i tryck. Bilderna som syns i vår blogg är det Ida som tar och hon fotar också ibland fastigheter när våra mäklare inte hinner.

I slutet av 2011 kom Ida till Mallorca. Hon hade då nyligen avslutat sin utbildning på Webbredaktörsprogrammet i Borås.

När hon inte jobbar fotograferar hon mycket och tycker också om att måla, skriva och sjunga. Hon njuter också Mallorcas natur på en landsvägscykel eller till fots.

Efter en tid i ett radhus i Santa Ponsa och några år i Gamla stan i Palma bor hon nu i ett hus på landet. Här njuter hon av lugnet och ljudet av tuppar, får och fågelsång och av att ha en bit av Mallorca alldeles för sig själv. Hon trivs i den centrala delen av ön men vill en dag känna på hur det är att bo i bergen. Kanske i Deia eller Valldemossa.Maria Strömqvist

Maria Strömqvist

Webb & marknad

Maria är journalist och en del i vårt Web- och Marketing team. Det är hon som producerar vårt digitala innehåll på hemsida och i nyhetsbrev, såväl som till våra annonser och marknadsföring i print. Och om du vill bli intervjuad till vår blogg, är det hon som håller i pennan.

Efter att ha tagit sin kandidatexamen i Journalistik och medieproduktion, jobbade Maria fyra år som textredigerare och webbredaktör på en av Sveriges största veckotidningar. Under en studieledighet för att vidareutbilda sig inom digital kommunikation och content marketing, tillbringade hon en längre tid på Mallorca och har fortsatt att återvända sedan dess.

Naturen ligger Maria varmt om hjärtat och hon älskar att upptäcka nya, vackra platser på ön. Speciellt dit hon kan ta med sin hund för härliga promenader.

Trots att hon tillbringat månader med att utforska Mallorca, kan hon fortfarande inte riktigt bestämma sig vart hon skulle vilja bo – mitt i Palmas storstadspuls, vid havet längs västkusten eller i en mysig finca på landet. Men drömmen är att någon gång i framtiden ha en trädgård med citronträd.Lillemor (Lilli) Robbins

Lillemor (Lilli) Robbins

Fastighetsservice

Jourtelefon för fastighetsservice: +34 693 767 020.

Lillemor är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.


2010 köpte Lillemor och hennes sambo en lägenhet i Palma med hjälp av Buy a Home Mallorca. Med tiden växte tankarna om ett liv på Mallorca och 2015 gick flyttlasset till Molinar som alltid varit en favoritplats.

Att utforska Mallorca är fortfarande en aktivitet som hon ägnar mycket tid till, det finns alltid något nytt att upptäcka på Mallorca. Lillemor besöker ofta olika marknader för att förhoppningsvis göra fina fynd. Hon spenderar därför gärna en söndag i Consell som är favorit bland marknaderna.

Lillemor har alltid varit en person som tycker om att träna. Det blir tidiga morgnar med joggingturer eller workout. Under sommaren läggs simturer till på listan. Men för det mesta är en promenad längs med havet med sin hund Ebba, det bästa nog.

Tel: +34 971 24 72 76

Favorit tillagd
Favorit borttagen