Svensk mäklare på Mallorca

Säljteamet

Vi är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta på Mallorca.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand. Med vårt stora nätverk hittar vi de bästa bostäderna och fastigheterna till salu på marknaden.

Vi pratar spanska, svenska, engelska, tyska och italienska.

Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Vår historia

Vår historia

Företaget startades upp 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. 2010 bestämde sig vännen för att flytta tillbaka till Tyskland. Sedan dess har Carin ensam varit ägare av bolaget och drivit det framåt.

Buy a Home Mallorcas kärnverksamhet idag är fastighetsförsäljning, med ett härligt professionellt team och ett kontor vid den populära strandpromenaden i Portixol-Molinar, strax utanför Palma.

Hyresverksamheten, med varumärket Rent a Home Mallorca, har tidigare drivits sida vid sida men har överlämnats till Rent and Events Balearics med sitt professionella tyska team sedan sommaren 2019.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Karin Bellanti

Karin Bellanti

Collaboration Sales Manager

Karin som ursprungligen är från Växjö, bestämde sig tidigt för att hon ville bo utomlands. Efter att ha levt på många olika platser i världen, hamnade hon till slut på Mallorca 1999 och kände direkt att det var något speciellt med Mallorca. Hon föll för öns stora mångfald och är lika förälskad nu som då.

Karin har tidigare studerat ekonomi och 2000 grundade hon “Barskolan Academy”, en bartenderskola på Mallorca som sedermera även har etablerats i Miami, London och Oslo. Efter ha drivit skolan i 18 år, kände dock Karin att det var dags för något nytt och då fastighetsbranschen alltid varit något som intresserat henne, var valet enkelt och tidigt 2018 blev hon en del av Buy a Home’s mäklarteam.

Trots många år på Mallorca, tillbringar Karin fortfarande mycket av sin fritid att upptäcka och utforska nya vackra stränder och byar på ön. En perfekt dag för henne är en vandring i bergen, en dag på stranden eller på havet, eller att gå på någon av öns många marknader med vänner, följt av en långlunch i solen. Resor, träning, musik och gastronomi är också intressen som ligger henne nära om hjärtat.

Karin bor i San Agustin tillsammans med sin tonårsdotter och deras lilla hund. San Agustin har varit hennes hem ända sedan hon flyttade till Mallorca, och hon älskar att ha nära både till Palma och till havet.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Säljassistent

Anna är vår säljassistent, som servar både kunder och kollegor på vårt kontor i Molinar.
Hon kommer från Östersund i norra Sverige, men har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer. Hon har bland annat studerat i USA och jobbat som reseledare på Bahamas och, bäst av allt, här på Mallorca.

Anna har lång erfarenhet av kundservice inom resebranschen, men även som egen företagare och projektledare och vet vikten av bra kundvård oavsett bransch, och tycker att steget till fastighetsbranschen känns både roligt och inspirerande.

Mallorca har haft en plats i hennes hjärta sedan 30 år, men 2015 tog hon beslutet att flytta hit permanent och har bosatt sig i populära Son Armadams, i Palma där hon har gångavstånd till både centrum och den vackra hamnen.

På fritiden tycker Anna mycket om att göra utflykter runt om på ön, antingen till någon liten badvik eller till någon lokal marknad. Trots att hon har stor kännedom och lång erfarenhet av Mallorca, finns det alltid nya platser att upptäcka.

Tel: +34 971 24 72 76

Loredana Antonini

Loredana Antonini

Property Sales

Loredana föddes i provinsen Verona, Italien, och vid fem års ålder beslutade hennes föräldrar att emigrera till Schweiz, nära Bodensjön, där hon växte upp. Hon lärde känna Mallorca när hon var mycket ung och från det ögonblick som hon satte sin fot på ön ville hon bo här. Hon fängslades av stränderna, människorna och naturen.

2011 tog hon steget och bosatte sig i det som var hennes dröm, Mallorca. Hon är en entreprenör och har en stark drivkraft, så hon bestämde sig för att direkt starta sitt eget företag inom gastronomi.

Hon talar fyra språk, engelska, tyska, italienska och spanska.

Hennes bakgrund är inom kommersiellt ledarskap och affärsadministration, som har vuxit till en professionell karriär med inriktning på fastighetsbranchen, hennes verkliga passion. Hon arbetar med fastighetsförsäljning och som listing agent.

Loredana känner sig helt hemma på ön, och hennes sociala karaktär har lett till att hon har vänner av alla nationaliteter, men framför allt har hon många mallorkinska vänner som hon gillar att spendera sin fritid med, spela paddeltennis och vandra i bergen.

Hon bor i Ciudad Jardín, som hon visste var hennes plats från det ögonblick hon anlände - utsikten över havet och en vänlig atmosfär, där hon älskar att strosa runt och titta på solnedgången medan hon njuter av en vermouth på en terrass.

Tel: +34 971 24 72 76

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed