Svensk mäklare på Mallorca

Säljteamet

Vi är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta på Mallorca.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand. Med vårt stora nätverk hittar vi de bästa bostäderna och fastigheterna till salu på marknaden.

Vi pratar spanska, svenska, engelska, tyska, franska och katalanska.

Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Vår historia

Vår historia

Företaget startades upp 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. 2010 bestämde sig vännen för att flytta tillbaka till Tyskland. Sedan dess har Carin ensam varit ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anne Sophie Lutström

Anne Sophie Lutström

Team Leader - Mäklare

Anne Sophie har jobbat på Buy a Home sedan 2012 och är Team Leader för säljteamet.

Hon kommer ifrån Täby utanför Stockholm. Hon har bott många år utomlands och flyttade till Mallorca 2010 där hon kom in i fastighetsbranschen. I början på 2012 träffade hon Carin som erbjöd henne att börja arbeta här på Buy a Home Mallorca.

Anne Sophie värderar uppriktighet och starka relationer och har där igenom flera lojala kunder som lett till många rekommendationer och en stor kundkrets. Hon är specialiserad över hela Palma samt sydvästra delen så letar ni efter något häromkring är det troligen henne ni kommer i kontakt med.

Att träna är en av Anne Sophies stora intressen och det är inte omöjligt att ni finner henne ute på en joggingrunda i Portixol. Hon älskar även att spendera sina lediga dagar i Palma eller vid havet runt Portals tillsammans med sin familj och goda vänner.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Karin Bellanti

Karin Bellanti

Mäklare

Karin som ursprungligen är från Växjö, bestämde sig tidigt för att hon ville bo utomlands. Efter att ha levt på många olika platser i världen, hamnade hon till slut på Mallorca 1999 och kände direkt att det var något speciellt med Mallorca. Hon föll för öns stora mångfald och är lika förälskad nu som då.

Karin har tidigare studerat ekonomi och 2000 grundade hon “Barskolan Academy”, en bartenderskola på Mallorca som sedermera även har etablerats i Miami, London och Oslo. Efter ha drivit skolan i 18 år, kände dock Karin att det var dags för något nytt och då fastighetsbranschen alltid varit något som intresserat henne, var valet enkelt och tidigt 2018 blev hon en del av Buy a Home’s mäklarteam.

Trots många år på Mallorca, tillbringar Karin fortfarande mycket av sin fritid att upptäcka och utforska nya vackra stränder och byar på ön. En perfekt dag för henne är en vandring i bergen, en dag på stranden eller på havet, eller att gå på någon av öns många marknader med vänner, följt av en långlunch i solen. Resor, träning, musik och gastronomi är också intressen som ligger henne nära om hjärtat.

Karin bor i San Agustin tillsammans med sin tonårsdotter och deras lilla hund. San Agustin har varit hennes hem ända sedan hon flyttade till Mallorca, och hon älskar att ha nära både till Palma och till havet.


Se mäklarens alla objekt

Celina Wenderoth

Celina Wenderoth

Teamassistent

Celina kommer från tyska Kassel, men har bott på Mallorca sedan 2007 då hon flyttade hit med sin familj och gick sina sista år i skola på ön. Fram till 2014 var Celina lärling på en frisörsalong, men anslöt sig sedermera till familjeföretaget – en tysk restaurang i hemorten El Toro, på Mallorcas sydvästra kust.

Celina har alltid velat ha ett kreativt yrke och en karriär där hon har användning av sina tre språk. Hon tycker mycket om att lära sig nya saker och möta nya människor, vilket gör att rollen som team assistent passar henne väldigt bra.

Den största delen av sin fritid tillbringar hon på gymmet, att simma eller boxas – helst utomhus. På en ledig dag tycker hon om att åka på utflykt och utforska någon av öns många vackra platser men hon tycker även väldigt mycket om att titta på film, och går på bio en gång i veckan.

Celina älskar solen och havet och trivs med att bo nära naturen, men tänker sig att hon en dag bosätter sig i Gamla stan, en vacker och lugn stadsdel där allt som Palma har att erbjuda, finns nära till hands.


Isabell Öjner

Isabell Öjner

Ansvarig nyproduktion

Isabell ansvarar för våra nyproduktioner och har full koll på kommande bostadsprojekt. Innan hon tog sig an denna viktiga roll, var hon Rental Manager och team leader i vårt systerbolag Rent a Home Mallorca. 

Isabell är född i Sverige men har haft sin bas på Mallorca sedan 1993, då hon flyttade hit tillsammans med sin familj.

Om du frågar Isabell, så är Portals Nous den bästa platsen på ön. De fina vikarna, den vackra hamnen och blandningen av både internationella och lokala människor, gör det till hennes förstahandsval när det kommer till boende.Förutom fastighetsbranschen, har Isabell ett stort intresse för affärsrelationer, som hon har en master i, och är en stor tillgång i företaget.

Sin fritid tillbringar hon helst tillsammans med familj och vänner, och vandrar gärna i de vackra Tramuntanabergen.

Om du frågar Isabell så är Portals Nous den bästa platsen på ön. ”Jag älskar de fina vikarna och stränderna, att besöka marinan och mixen av människor. Man har en konstant känsla av semester, även när man jobbar mycket.”

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Tina Kistenmacher

Tina Kistenmacher

Mäklare

Tina anslöt sig till teamet 2017 och hjälper våra internationella kunder att hitta sina drömhem på Mallorca. Tina är född i Tyskland men växte upp i Sydafrika, vilket gör henne flytande i både engelska och tyska.

Efter att ha tagit examen i Hotel management valde hon att jobba inom yachtingvärlden och spenderade de kommande 15 åren resandes runt hela jorden.

Efter att ha jobbat många år ute till havs, har Tina äntligen hittat hem till underbara Mallorca och bosatt sig i pittoreska Sóller. Här njuter hon av att bo omgiven av bergskedjan Tramuntana och den karismatiska byn med närheten till havet.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Ida Carlsson

Ida Carlsson

Webb & marknad

Ida är vår Web & Marketing Manager med fokus på att se till våra webbsidor fungerar och ser snygga ut Hon skapar innehåll för våra kanaler i sociala medier och skapar annonser både online och i tryck. Bilderna som syns i vår blogg är det Ida som tar och hon fotar också ibland fastigheter när våra mäklare inte hinner.

I slutet av 2011 kom Ida till Mallorca. Hon hade då nyligen avslutat sin utbildning på Webbredaktörsprogrammet i Borås.

När hon inte jobbar fotograferar hon mycket och tycker också om att måla, skriva och sjunga. Hon njuter också Mallorcas natur på en landsvägscykel eller till fots.

Efter en tid i ett radhus i Santa Ponsa och några år i Gamla stan i Palma bor hon nu i ett hus på landet. Här njuter hon av lugnet och ljudet av tuppar, får och fågelsång och av att ha en bit av Mallorca alldeles för sig själv. Hon trivs i den centrala delen av ön men vill en dag känna på hur det är att bo i bergen. Kanske i Deia eller Valldemossa.


Maria Strömqvist

Maria Strömqvist

Webb & marknad

Maria är journalist och en del i vårt Web- och Marketing team. Det är hon som producerar vårt digitala innehåll på hemsida och i nyhetsbrev, såväl som till våra annonser och marknadsföring i print. Och om du vill bli intervjuad till vår blogg, är det hon som håller i pennan.

Efter att ha tagit sin kandidatexamen i Journalistik och medieproduktion, jobbade Maria fyra år som textredigerare och webbredaktör på en av Sveriges största veckotidningar. Under en studieledighet för att vidareutbilda sig inom digital kommunikation och content marketing, tillbringade hon en längre tid på Mallorca och har fortsatt att återvända sedan dess.

Naturen ligger Maria varmt om hjärtat och hon älskar att upptäcka nya, vackra platser på ön. Speciellt dit hon kan ta med sin hund för härliga promenader.

Trots att hon tillbringat månader med att utforska Mallorca, kan hon fortfarande inte riktigt bestämma sig vart hon skulle vilja bo – mitt i Palmas storstadspuls, vid havet längs västkusten eller i en mysig finca på landet. Men drömmen är att någon gång i framtiden ha en trädgård med citronträd.


Lillemor (Lilli) Robbins

Lillemor (Lilli) Robbins

Fastighetsservice

Jourtelefon för fastighetsservice: +34 693 767 020.

Lillemor är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.


2010 köpte Lillemor och hennes sambo en lägenhet i Palma med hjälp av Buy a Home Mallorca. Med tiden växte tankarna om ett liv på Mallorca och 2015 gick flyttlasset till Molinar som alltid varit en favoritplats.

Att utforska Mallorca är fortfarande en aktivitet som hon ägnar mycket tid till, det finns alltid något nytt att upptäcka på Mallorca. Lillemor besöker ofta olika marknader för att förhoppningsvis göra fina fynd. Hon spenderar därför gärna en söndag i Consell som är favorit bland marknaderna.

Lillemor har alltid varit en person som tycker om att träna. Det blir tidiga morgnar med joggingturer eller workout. Under sommaren läggs simturer till på listan. Men för det mesta är en promenad längs med havet med sin hund Ebba, det bästa nog.

Tel: +34 971 72 50 86

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed