Svensk mäklare på Mallorca

Säljteamet

Säljteamet

Vi är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Vi pratar spanska, svenska, engelska, tyska och katalanska.

Vår historia

Företaget startades upp 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. 2010 bestämde sig vännen för att flytta tillbaka till Tyskland. Sedan dess har Carin ensam varit ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Vår historia

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anne Sophie Lutström

Anne Sophie Lutström

Team Leader - Mäklare

Anne Sophie har jobbat på Buy a Home sedan 2012 och är Team Leader för säljteamet.

Hon kommer ifrån Täby utanför Stockholm. Hon har bott många år utomlands och flyttade till Mallorca 2010 där hon kom in i fastighetsbranschen. I början på 2012 träffade hon Carin som erbjöd henne att börja arbeta här på Buy a Home Mallorca.

Anne Sophie värderar uppriktighet och starka relationer och har där igenom flera lojala kunder som lett till många rekommendationer och en stor kundkrets. Hon är specialiserad över hela Palma samt sydvästra delen så letar ni efter något häromkring är det troligen henne ni kommer i kontakt med.

Att träna är en av Anne Sophies stora intressen och det är inte omöjligt att ni finner henne ute på en joggingrunda i Portixol. Hon älskar även att spendera sina lediga dagar i Palma eller vid havet runt Portals tillsammans med sin familj och goda vänner.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Marcus Phillips

Marcus Phillips

Teamassistent - säljteamet

Marcus är vår teamassistent, en nyckelroll i företaget då han ser till att allt flyter på och stöttar både säljteamet och våra klienter.

Född på Mallorca, med engelsk pappa och tysk mamma, är han fyrspråkig. Med en blandning av nationaliteter har han också fått ta del av olika kulturer. Marcus behärskar engelska, spanska, katalanska och tyska.

Efter avklarad ekonomiutbildning på det lokala universitetet på Mallorca jobbade han 17 år inom mäklarbranschen. Förutom fastighetsförsäljning jobbade han med uthyrning, fastighetsservice och hjälp med juridiska frågor vid köp eller sälj av fastigheter.

Marcus älskar sport och har under många år tävlat inom olika sporter, så som ridsport, tennis och fotboll. Nu blir det mest långa promenader i skogen med hans Springer Spaniel 'Toffee'. Han kan gå i timmar och njuta av Mallorcas vackra och fridfulla omgivningar. Marcus ser sig också vara född optimist – glaset är alltid halvfullt!

Stolt pappa till en liten son spenderar han så mycket tid med honom som möjligt, och utforskar nya delar av Mallorca. Favoritplatsen på ön är Formentor. En ledig dag hittas han här, eller kanske utforskandes någon av de många grottorna längs Mallorcas klippiga kuster.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Karl Wallroth

Karl Wallroth

Mäklare

Kalle, ursprungligen från Leksand i Sverige, har en lång relation till spanien som började för över 15 år sedan med universitetsstudier i Valencia. Sedan dess har han arbetat för spanska företag både i spanien och utomlands och kan därmed språket och känner kulturen och landet väl. Han är en av säljarna sedan 2016.

Kalle har en bakgrund som ingenjör och projekteringsledare inom större infrastrukturprojekt och är som person nyfiken, ansvarsfull och lyhörd. Förtroende och långsiktiga relationer är viktigt för honom.

Cykling är en av Kalles favoritsporter och Mallorcas fina vägar och varierande landskap gör det till den perfekta platsen. Han njuter gärna också av bra och lokalproducerad mat och älskar att besöka alla de marknader och spännande restauranger som ön erbjuder.

Kalle bor i El Terreno, på gränsen till Bellver skogen där närheten till både staden, bergen och
inlandet gör detta till den perfekta platsen för honom att fortsätta njuta av och utforska ön ifrån.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Ninos Younan

Ninos Younan

Mäklare

Ninos kommer från (Sverige) Jönköping och har många år i restaurangbranschen bakom sig. I Jönköping drev han flera restauranger innan han uppfyllde sin dröm om att leva på varmare breddgrader, och flyttade till Mallorca.

Med Ninos sociala färdigheter och stora driv kände Carin att Ninos skulle bli en perfekt förstärkning till säljteamet. Därför erbjöd hon honom att börja hos oss under hösten 2015. Ninos har efter bara några år på ön ett brett kontaktnät och pratar både svenska, engelska, assyriska och lite tyska och spanska.

På fritiden ägnar sig Ninos gärna åt golf eller padel med goda vänner. En av favoritplatserna på Mallorca är Bonanova, där han bor med hela familjen. Här har barnen nära till skolan och här är lugnt och skönt men ändå nära Palmas stadskärna.På morgnarna tar han sig också gärna en runda i Palmas hamn i den fantastiska morgonsolen.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Antonio Fernandez Llinas

Antonio Fernandez Llinas

Mäklare

Antonio gick med vårt säljteam 2016. Efter att ha bott i England, Tyskland och Schweiz, bestämde han sig för att flytta tillbaka till där hans hjärta hör hemma. Tack vare att han är uppväxt på denna vackra ö, med en tysk mamma och en spansk far, är han tvåspråkig och har en stor kännedom om Mallorca - ön, folket och språket.

Under sin tidiga karriär arbetade Antonio på flera femstjärniga hotell runt om i Europa, vilket har gett honom en stor känsla att arbeta med människor och han har alltid ett sjätte sinne för våra kunders behov.

Antonio älskar havet och på fritiden gillar han undervattensfiske eller bara tillbringa dagen på en av hans favoritstränder. Han spelar även tennis och var tidigare en framstående spelare som barn. Han har nyligen flyttat till Cala Mayor, där han bor med sin flickvän och deras hund Håkan.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Ida Carlsson

Ida Carlsson

Webb & marknad

Ida sköter våra webbsidor och sociala medier. Det är alltså hon som ligger bakom våra poster på Facebook och våra Instagram-bilder vilket passar Ida eftersom hon älskar att fotografera.

I slutet av 2011 kom Ida till Mallorca, efter avslutad utbildning på Webbredaktörsprogrammet på Högskolan i Borås. Hon började då arrangera träningsläger för triathleter och cyklister och gör så fortfarande.

På fritiden gillar Ida som sagt att fotografera, och video och film har blivit ett stort intresse. Hon tycker om att sjunga och dansa och försöker plocka upp sina pianotalanger från barndomen.Efter en tid i ett radhus i Santa Ponsa hittade hon äntligen hem i en hyreslägenhet mitt i Gamla stan i Palma, med rustika stengolv och bevarade gamla stenväggar. Mitt bland restauranger, shopping och butiker med bra vegetariskt och ekologiskt utbud har hon allt hon behöver! Med bara en kilometer till havet och stranden för en löptur i solen har hon hittat sitt drömläge.

Tel: +34 971 72 50 86

Lillemor (Lilli) Robbins

Lillemor (Lilli) Robbins

Fastighetsservice

Jourtelefon för fastighetsservice: +34 693 767 020.

Lillemor är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.


2010 köpte Lillemor och hennes sambo en lägenhet i Palma med hjälp av Buy a Home Mallorca. Med tiden växte tankarna om ett liv på Mallorca och 2015 gick flyttlasset till Molinar som alltid varit en favoritplats.

Att utforska Mallorca är fortfarande en aktivitet som hon ägnar mycket tid till, det finns alltid något nytt att upptäcka på Mallorca. Lillemor besöker ofta olika marknader för att förhoppningsvis göra fina fynd. Hon spenderar därför gärna en söndag i Consell som är favorit bland marknaderna.

Lillemor har alltid varit en person som tycker om att träna. Det blir tidiga morgnar med joggingturer eller workout. Under sommaren läggs simturer till på listan. Men för det mesta är en promenad längs med havet med sin hund Ebba, det bästa nog.

Tel: +34 971 24 72 76

Favorit tillagd
Favorit borttagen