Svensk mäklare på Mallorca

Säljteamet

Vi är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta på Mallorca.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand. Med vårt stora nätverk hittar vi de bästa bostäderna och fastigheterna till salu på marknaden.

Vi pratar spanska, svenska, engelska, tyska och italienska.

Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Vår historia

Vår historia

Företaget startades upp 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. 2010 bestämde sig vännen för att flytta tillbaka till Tyskland. Sedan dess har Carin ensam varit ägare av bolaget och drivit det framåt.

Buy a Home Mallorcas kärnverksamhet idag är fastighetsförsäljning, med ett härligt professionellt team och ett kontor vid den populära strandpromenaden i Portixol-Molinar, strax utanför Palma.

Hyresverksamheten, med varumärket Rent a Home Mallorca, har tidigare drivits sida vid sida men har överlämnats till Rent and Events Balearics med sitt professionella tyska team sedan sommaren 2019.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Karin Bellanti

Karin Bellanti

Collaboration Sales Manager

Karin som ursprungligen är från Växjö, bestämde sig tidigt för att hon ville bo utomlands. Efter att ha levt på många olika platser i världen, hamnade hon till slut på Mallorca 1999 och kände direkt att det var något speciellt med Mallorca. Hon föll för öns stora mångfald och är lika förälskad nu som då.

Karin har tidigare studerat ekonomi och 2000 grundade hon “Barskolan Academy”, en bartenderskola på Mallorca som sedermera även har etablerats i Miami, London och Oslo. Efter ha drivit skolan i 18 år, kände dock Karin att det var dags för något nytt och då fastighetsbranschen alltid varit något som intresserat henne, var valet enkelt och tidigt 2018 blev hon en del av Buy a Home’s mäklarteam.

Trots många år på Mallorca, tillbringar Karin fortfarande mycket av sin fritid att upptäcka och utforska nya vackra stränder och byar på ön. En perfekt dag för henne är en vandring i bergen, en dag på stranden eller på havet, eller att gå på någon av öns många marknader med vänner, följt av en långlunch i solen. Resor, träning, musik och gastronomi är också intressen som ligger henne nära om hjärtat.

Karin bor i San Agustin tillsammans med sin tonårsdotter och deras lilla hund. San Agustin har varit hennes hem ända sedan hon flyttade till Mallorca, och hon älskar att ha nära både till Palma och till havet.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Säljkoordinator

Anna är vår säljkoordinator, som servar både kunder och kollegor på vårt kontor i Molinar.
Hon kommer från Östersund i norra Sverige, men har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer. Hon har bland annat studerat i USA och jobbat som reseledare på Bahamas och, bäst av allt, här på Mallorca.

Anna har lång erfarenhet av kundservice inom resebranschen, men även som egen företagare och projektledare och vet vikten av bra kundvård oavsett bransch, och tycker att steget till fastighetsbranschen känns både roligt och inspirerande.

Mallorca har haft en plats i hennes hjärta sedan 30 år, men 2015 tog hon beslutet att flytta hit permanent och har bosatt sig i populära Son Armadams, i Palma där hon har gångavstånd till både centrum och den vackra hamnen.

På fritiden tycker Anna mycket om att göra utflykter runt om på ön, antingen till någon liten badvik eller till någon lokal marknad. Trots att hon har stor kännedom och lång erfarenhet av Mallorca, finns det alltid nya platser att upptäcka.

Tel: +34 971 24 72 76

Loredana Antonini

Loredana Antonini

Property Sales

Loredana föddes i provinsen Verona, Italien, och vid fem års ålder beslutade hennes föräldrar att emigrera till Schweiz, nära Bodensjön, där hon växte upp. Hon lärde känna Mallorca när hon var mycket ung och från det ögonblick som hon satte sin fot på ön ville hon bo här. Hon fängslades av stränderna, människorna och naturen.

2011 tog hon steget och bosatte sig i det som var hennes dröm, Mallorca. Hon är en entreprenör och har en stark drivkraft, så hon bestämde sig för att direkt starta sitt eget företag inom gastronomi.

Hon talar fyra språk, engelska, tyska, italienska och spanska.

Hennes bakgrund är inom kommersiellt ledarskap och affärsadministration, som har vuxit till en professionell karriär med inriktning på fastighetsbranchen, hennes verkliga passion. Hon arbetar med fastighetsförsäljning och som listing agent.

Loredana känner sig helt hemma på ön, och hennes sociala karaktär har lett till att hon har vänner av alla nationaliteter, men framför allt har hon många mallorkinska vänner som hon gillar att spendera sin fritid med, spela paddeltennis och vandra i bergen.

Hon bor i Ciudad Jardín, som hon visste var hennes plats från det ögonblick hon anlände - utsikten över havet och en vänlig atmosfär, där hon älskar att strosa runt och titta på solnedgången medan hon njuter av en vermouth på en terrass.

Tel: +34 971 24 72 76

Ines Stangl

Ines Stangl

Sales & Marketing Assistant

Ines är vår social media manager och även vår kvalificerade säljassistent på kontoret, hon tar hand om våra kunder och förfrågningar och hjälper vårt säljteam. Hon har studerat Internationella turismprogrammet i Salzburg och har alltid haft en passion för resor. Efter att ha arbetat i flera år på olika hotell i receptionen eller i gästservicen och även arbetat med turism här på ön, sökte hon nu en ny yrkesmässig utmaning och fann den med sitt jobb som vår försäljnings- och marknadsföringsassistent.

Egentligen ville Ines bara tillbringa en kort semester på Mallorca med sin syster - i stället blev hon förälskad i ön och bestämde sig för att göra den till sitt nya hem. Det var för två år sedan och en återkomst till Österrike är inte längre ett alternativ.

Efter att ha bott en kortare tid i Madrid och på öarna Fuerteventura och Kreta bestämde hon sig snabbt för att hon hellre vill bo i den soliga södern än i de snöiga bergen. Det hon verkligen älskar med ön är att Mallorca inte bara erbjuder sol och stränder, utan också stora möjligheter till vandring. Hon njuter av den mallorquinska livsstilen här och av att umgås med sina vänner på Palmas härliga caféer.

Ines bor i El Terreno och känner sig mycket hemmastadd där, eftersom det är lätt att ta sig till Palmas gamla stad och hennes favoritstrand, Playa de Illetas, är lätt att nå med buss. Hon beundrar också den alternativa charmen i stadsdelen.

Tel: +34 971 24 72 76

Madeline Stöckle

Madeline Stöckle

Marketing Coordinator

Madeline samordnar våra marknadsföringsaktiviteter och håller i våra kreativa projekt. Hon brinner för design och konst samt struktur och organisation. Ursprungligen kommer hon från Tyskland, där hon studerade kommunikationsdesign i Wiesbaden.

Innan hon flyttade till Mallorca 2015 bodde och arbetade hon i Nya Zeeland i ett år och tillbringade mycket tid med människor från hela världen. Madeline talar tyska, engelska, franska och spanska som hon förbättrat under resandet.

Mallorca har varit en plats som hon besökt på semester i många år och hon blev förälskad i Medelhavets natur, särskilt Tramuntanabergen och området kring Sóller och Deia där hon älskar att vandra. I dag bor hon i Port Sóller på gångavstånd till havet. 

Vid sidan av sitt arbete studerar Madeline juridik via det tyska universitetet i Hagen. På fritiden spelar hon fiol, skapar keramik och tillbringar mycket tid i naturen och i sin trädgård.

Tel: +34 971 24 72 76

Marie Neige Pandelé

Marie Neige Pandelé

Listing Agent

Marie Neige är vår intagsspecialist som letar efter ditt drömhus på vår underbara ö. 

Hon kommer ursprungligen från Toulouse, en vacker stad i sydvästra Frankrike. Marie Neige har alltid haft en passion för att resa och upptäcka nya kulturer och länder. Det är en av anledningarna till att hon bestämde sig för att arbeta inom turism efter att hon avslutat sina studier i engelska på universitetet. Tack vare sin internationella yrkesbakgrund har hon bott på många olika platser runt om i världen, till exempel på Seychellerna och i Grekland. 

År 2000 kom hon till Mallorca först för ett säsongsjobb, men i stället blev hon förälskad i ön och bestämde sig för att detta var den perfekta platsen att äntligen slå sig ner på. 

Marie Neige har arbetat i flera chefspositioner för olika reseföretag. Efter sin framgångsrika karriär inom turistindustrin var hon redo för en ny professionell utmaning och anslöt sig till vårt team 2021. Hennes intresse för fastighetsmarknaden och hennes omfattande erfarenhet av kundservice är en stor tillgång för hela teamet.  

På fritiden tycker hon om långa promenader längs havet och att upptäcka nya platser på ön. Efter så många år här inspirerar ön henne fortfarande och hon älskar Mallorcas mångfald med berg och hav. 

Efter att ha hyrt lägenheter i Sant Augustin och Portixol bestämde hon sig slutligen för att köpa en lägenhet i Ciudad Jardin 2006 tillsammans med sin man. Hon älskar särskilt närheten till havet men också till Palma stad.

Tel: +34 971 24 72 76

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed