Svensk mäklare på Mallorca

Mäklarteamet

Buy a Home Mallorca är den internationella mäklaren med skandinaviskt hjärta!

Vi har en stark laganda och varje medlem bidrar med sina egna styrkor och tillgångar. Vårt mäklarteam är flerspråkigt på spanska, engelska, svenska, tyska, franska och italienska.

Tillsammans har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring, försäljning och juridiskt kunnande. Med vårt stora nätverk söker vi efter de bästa bostäderna till salu på Mallorca och arbetar hårt för att hitta ditt drömhem på ön. Om du redan har en bostad här, så hjälper vi dig gärna att istället se till att du får en framgångsrik försäljning av din fastighet. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Vår historia

Vår historia

Företaget föddes 2008 när vår grundare Carin Isgård bestämde sig för att följa sin livsdröm och starta eget bolag. Med en bakgrund som licensierad fastighetsmäklare i Sverige samt en professionell B2B-bakgrund inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling var steget att skapa Buy a Home Mallorca naturligt.

Buy a Home Mallorcas kärnverksamhet är fastighetsförmedling, med ett härligt och professionellt  team och kontor vid havet i Portixol och San Agustin, strax utanför Palma. 

Med vår passion för människor och bostäder är vi glada att fortsätta resan framåt, alltid trogna vårt skandinaviska hjärta, själ och standard.

 

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Karin Bellanti

Karin Bellanti

Sales Director & Partner

Karin som ursprungligen är från Växjö, bestämde sig tidigt för att hon ville bo utomlands. Efter att ha levt på många olika platser i världen, hamnade hon till slut på Mallorca 1999 och kände direkt att det var något speciellt med Mallorca. Hon föll för öns stora mångfald och är lika förälskad nu som då.

Karin har tidigare studerat ekonomi och 2000 grundade hon “Barskolan Academy”, en bartenderskola på Mallorca som sedermera även har etablerats i Miami, London och Oslo. Efter ha drivit skolan i 18 år, kände dock Karin att det var dags för något nytt och då fastighetsbranschen alltid varit något som intresserat henne, var valet enkelt och tidigt 2018 blev hon en del av Buy a Home’s mäklarteam.

Trots många år på Mallorca, tillbringar Karin fortfarande mycket av sin fritid att upptäcka och utforska nya vackra stränder och byar på ön. En perfekt dag för henne är en vandring i bergen, en dag på stranden eller på havet, eller att gå på någon av öns många marknader med vänner, följt av en långlunch i solen. Resor, träning, musik och gastronomi är också intressen som ligger henne nära om hjärtat.

Karin bor i San Agustin tillsammans med sin tonårsdotter och deras lilla hund. San Agustin har varit hennes hem ända sedan hon flyttade till Mallorca, och hon älskar att ha nära både till Palma och till havet.

Tel: +34 971 37 95 61

Se mäklarens alla objekt

Loredana Antonini

Loredana Antonini

Property Sales

Loredana föddes i provinsen Verona, Italien, och vid fem års ålder beslutade hennes föräldrar att emigrera till Schweiz, nära Bodensjön, där hon växte upp. Hon lärde känna Mallorca när hon var mycket ung och från det ögonblick som hon satte sin fot på ön ville hon bo här. Hon fängslades av stränderna, människorna och naturen.

2011 tog hon steget och bosatte sig i det som var hennes dröm, Mallorca. Hon är en entreprenör och har en stark drivkraft, så hon bestämde sig för att direkt starta sitt eget företag inom gastronomi.

Hon talar fyra språk, engelska, tyska, italienska och spanska.

Hennes bakgrund är inom kommersiellt ledarskap och affärsadministration, som har vuxit till en professionell karriär med inriktning på fastighetsbranchen, hennes verkliga passion. Hon arbetar med fastighetsförsäljning och som listing agent.

Loredana känner sig helt hemma på ön, och hennes sociala karaktär har lett till att hon har vänner av alla nationaliteter, men framför allt har hon många mallorkinska vänner som hon gillar att spendera sin fritid med, spela paddeltennis och vandra i bergen.

Hon bor i Ciudad Jardín, som hon visste var hennes plats från det ögonblick hon anlände - utsikten över havet och en vänlig atmosfär, där hon älskar att strosa runt och titta på solnedgången medan hon njuter av en vermouth på en terrass.

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Marie Neige Pandelé

Marie Neige Pandelé

Property Sales

Marie Neige är ursprungligen från Toulouse, en vacker stad i sydvästra Frankrike. Marie Neige har alltid haft en passion för att resa och upptäcka nya kulturer och länder. Det är en av anledningarna till att hon bestämde sig för att arbeta inom turism efter att hon avslutat sina studier i engelska på universitetet. Tack vare sin internationella yrkesbakgrund har hon bott på många olika platser runt om i världen, till exempel på Seychellerna och i Grekland. 

År 2000 kom hon till Mallorca först för ett säsongsjobb, men i stället blev hon förälskad i ön och bestämde sig för att detta var den perfekta platsen att äntligen slå sig ner på. 

Marie Neige har arbetat i flera chefspositioner för olika reseföretag. Efter sin framgångsrika karriär inom turistindustrin var hon redo för en ny professionell utmaning och anslöt sig till vårt team 2021. Hennes intresse för fastighetsmarknaden och hennes omfattande erfarenhet av kundservice är en stor tillgång för hela teamet.  

På fritiden tycker hon om långa promenader längs havet och att upptäcka nya platser på ön. Efter så många år här inspirerar ön henne fortfarande och hon älskar Mallorcas mångfald med berg och hav. 

Efter att ha hyrt lägenheter i Sant Augustin och Portixol bestämde hon sig slutligen för att köpa en lägenhet i Ciudad Jardin 2006 tillsammans med sin man. Hon älskar särskilt närheten till havet men också till Palma stad.

Tel: +34 971 37 95 61

Se mäklarens alla objekt

Michelle Vinberg

Michelle Vinberg

Administrative Assistant

Michelle är vår administrativa assistent, ansvarig för administrativa uppgifter men är också en hjälpande hand för allihopa i teamet för vad de än kan tänkas behöva. I skolan studerade hon ekonomi men valde att gå en väg inom restaurangbranschen där hon jobbat hårt under många år och klättrat sig upp till en Michelinstjärna-nivå. Under åren har hon även jobbat som säljare inom många olika typer av branscher och på den vägen fick hon upp ögonen för fastighetsbranschen.

Ända sedan Michelle var en liten flicka har hon alltid varit nyfiken på världen. Sedan tidigt visste hon att Sverige, som hon växte upp i, inte var nog för henne. Hon beslutade sig redan vid 18 års ålder att flytta till Spanien, väldigt snabbt lärde hon sig flytande spanska, vilket var ett av hennes mål. År 2021 tog hon klivet att flytta till Mallorca och idag två år senare är hon säker på att hon äntligen hittat sitt hem. Hon bor i en gammal, nyrenoverad lägenhet i Old Town Palma och kan inte älska det mer.

Michelle är en väldigt glad tjej som älskar att njuta av mat, musik och resor. På fritiden dansar hon även latinska dansstilar så som salsa och bachata. Det är väldigt viktigt för henne att man tar vara på livet och följer sina drömmar samt intuitioner. På en ledig dag vill Michelle alltid koppla av på en av Mallorcas vackra stränder och sedan njuta av de varma kvällarna med sina vänner.

Michelle upptäcker nu fastighetsbranschen med oss här på vackra Mallorca och hon är väldigt spänd för att ta sig an nya utmaningar och lära sig en himla massa nytt, precis som hon älskar.

Tel: +34 971 37 95 61

Clara Maggiori

Clara Maggiori

Marketing Coordinator

Clara är vår marknadskoordinator med ansvar för kreativa uppgifter och sociala medier. Hon har studerat reklam och specialiserat sig på marknadsföring. Hon föddes i Argentina och hade turen att få resa runt i världen med sin familj sedan hon var barn. Det är en av anledningarna till att hon bestämde sig för att flytta till Spanien 2022.

Det är inte första gången hon bor på Mallorca eftersom hon har arbetat en säsong på ön tidigare. Då bodde hon på östkusten och fick många vänner från olika länder. Hon bestämde sig för att återvända efter att ha arbetat ett år i Barcelona, där hon också arbetade inom fastighetsbranschen.

På fritiden gillar hon att dansa balett och prova på olika träningsaktiviteter. Hon älskar också att upptäcka nya speciella platser att besöka. Hon bor i Foners, inom gångavstånd från kontoret och den vackra stranden Playa de Palma.

Vid sidan av sitt arbete studerar Clara International Business. Hon älskar att lära sig om olika ämnen när det är möjligt. Hon tycker att ön är väldigt intressant och gillar det faktum att det är en mångkulturell region med många magiska platser att utforska.

Tel: +34 971 24 72 76

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed