Franchise Team I Buy a Home Mallorca

Företagets historia

Vår historia börjar 2008, när vår grundare bestämde sig för att följa sin livslånga dröm om att starta eget företag utomlands. Med en bakgrund som licensierad fastighetsmäklare i Sverige, samt en omfattande professionell affärsbakgrund, skapades Buy a Home Mallorca.

Idag har vi positionerat vårt företag som en framgångsrik fastighetsbyrå med två attraktiva kontor vid havet, ett på vardera sidan av Palma, specialiserade på högkvalitativa fastigheter på bra lägen över hela ön.

Med vår över15 års erfarenhet på Mallorca, ger det både våra kunder och medarbetare stabilitet och trygghet.  Vi kan med stolthet kalla oss ett innovativt och framåtsträvande företag som med nyfikenhet och drivkraft ständigt strävar efter att expandera, prova nya vägar och att investera i nya idéer och förbättringar.  Tack vare vårt väletablerade och välkända varumärke har vi möjlighet att växa och bryta ny mark.

Ända sedan starten har vårt fokus alltid varit hög kvalitet.  Allt från hemsida, marknadsföring och IT-system till kontor, medarbetare och kundkontakter - genomsyras av kvalitet, trovärdighet och professionalism. Med vår passion för människor och bostäder är vi glada över att fortsätta resan framåt, alltid trogna vårt skandinaviska hjärta, själ och standard.

Vår mission

Vår mission

"Vi erbjuder ett professionellt, kunnigt och mänskligt stöd i ett av de största besluten i våra kunders liv - att köpa eller sälja sin bostad. För att göra detta så smidigt som möjligt för våra kunder är vi lätt anträffbara via våra kontor, webbplats, sociala medier, fastighetsportaler, telefon och e-post.”

Låt oss bli unika tillsammans

Vårt företag är byggt på stabil grund, vilket utgör den perfekta grunden för att växa och expandera. Vi befinner oss nu på en spännande expansionsresa och ger nya franchise partners möjlighet att följa med oss - följa sina drömmar - samtidigt som de skapar sin egen framgångsrika affärshistoria.

En av de saker som tydligt skiljer Buy a Home Mallorca från andra fastighetsbolag är den horisontella och transparenta organisationen, med skandinaviska ledningsvärderingar och en stark team kultur där var och en av våra medarbetare tillför sin egen uppsättning styrkor och tillgångar till teamet. Tillsammans har vi många års erfarenhet av fastigheter, marknadsföring, försäljning, ekonomi och juridisk know-how. Vi är kända för att vara personliga, professionella och vänliga och inte minst flerspråkiga, vilket är avgörande i denna branch.

Ett av de mest framträdande sätten som vi särskiljer oss på är genom vår starka marknadsföringsprofil.  Vi ser vi till att hålla oss “top of mind” hos både befintliga och potentiella nya kunder genom en blogg för innehållsmarknadsföring, en kreativ och informativ närvaro på sociala medier samt vårt populära nyhetsbrev.  Vi har en ständigt växande kundbas som hanteras genom ett förstklassigt CRM-system som erbjuder både hög säkerhet och struktur.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden
Lyckliga

Vi älskar det vi gör och det märks tack vare vår passion!

Professionella

Vi har mycket kunskap, lång erfarenhet samt en vänlig och hjälpsam attityd

Pålitliga

Vi värdesätter goda relationer och rekommenderas varmt av våra kunder

Franchiseteamet

Franchise expansionen leds av ett erfaret affärsteam, med många framgångsrika år inom fastighetsbranschen och en omfattande kunskap inom varje process.

Carin Isgård

Carin Isgård

VD & Grundare

Övergripande ansvar för expansionen

Verksam i fastighetsbranschen sedan 2001

Karin Bellanti

Karin Bellanti

Delägare

Försäljnings ansvarig för expansionen

Fastighetsmäklare sedan 2018

Loredana Antonini

Loredana Antonini

Fastighets försäljning

Ansvarig för utbildningen av franchisetagare

Fastighetsmäklare sedan 2017

Vill du veta mer?

Ta första steget redan idag och kontakta oss så berättar vi mer om denna unika och fantastiska affärs möjligheten!

Kontakta oss
Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed