Nou Llevant

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03133


Pris:  

2.370.000€

Fantastisk takvåning med två sovrum och en rymlig takterrass i Nou Llevant

Objektsbeskrivning PS03133

Fantastisk nybyggd takvåning i det kommande området Nou Llevant nära Portixol. Belägen på sjätte våningen har den två sovrum och två badrum, varav ett en-suite och en kombinerad tvättstuga/gästtoalett. Det har ett vardagsrum/kök i öppen planlösning. Terrassen på cirka 7 kvm vetter mot söder och är tillgänglig från det stora sovrummet. Trappan leder upp till den rymliga takterrassen på 49 kvm. Du har möjlighet att välja mellan tre mycket exklusiva och tidlösa designlinjer. De motoriserade panoramafönstren och persiennerna från golv till tak ger ditt nya medelhavshem ett ljust och karaktäristiskt utseende. Köket kommer att vara fullt utrustat med vitvaror och tillbehör från Miele.

Nou Llevant

Nou Llevant är en del av framtidens Palma. Med promenadavstånd till Gamla Stan, havet och stranden och bara 10 minuter med bil från flygplatsen, har området en verkligt tillgänglig belägenhet. Nou Llevant är därför en del av de många nyskapande initiativ för att göra Palma till en mer hållbar stad. Det innebär att området kommer att prioriteras vad gäller både innovativa bostadsprojekt och kulturella samlingsplatser som det nya kongresscentret och Balearernas symfoniorkester. Nou Llevants kuststräcka är tänkt att bli Palmas framtida fasad och kommer sannolikt att bli ett av de mest eftertraktade områdena för fastighetsinvesteringar under de kommande åren.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

In process

225.63 m²

49.14 m²

Features

Nou Llevant

Innovativa lyxlägenheter med havsutsikt i Palma

Lyxiga lägenheter som kommer att ligga i det kommande bostadsområdet Nou Llevant som gränsar till Portixol, stranden bara några meter bort och en fantastisk förbindelse till Gamla stan i Palma och till flygplatsen. De vackert utformade bostadsutrymmena och de holistiska bostadskoncepten med en exceptionellt vacker arkitektur kan utformas efter din egen personliga stil. Det finns tre olika stilar av möbler av högsta tillgängliga kvalitet. Dessutom erbjuds skräddarsydda uppgraderingspaket som kan anpassas till den nya ägarens behov. En exklusivt inbjudande trädgårdslounge över flera nivåer säkerställer invånarnas välbefinnande. En riktig urban oas med moderna inomhus- och utomhusaktivitetsområden och en stor pool. Relaxavdelningen med bastu, ångbad, duschar och omklädningsrum säkerställer ultimat lyx. Den eleganta moderna betongbyggnaden har högteknologiskt säkerhetssystem och concierge, en stor parkering i det underjordiska garaget och en lounge med kafé.

Slutförande: mitten av 2022.

P03133    2 sovrum    2.370.000€

P03052    4 sovrum    3.360.000€

Se alla objekt i Nou Llevant
Se alla projekt

Nou Llevant

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed