Nou Llevant

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03645


Pris:  

1.310.000€

Ny takvåning i toppklass med pool i Nou Llevant

Objektsbeskrivning PS03645

RAW - Betongseriens råa, strukturerade, industriella look ger designen en industriell elegans. Minimalism med en tidlös, urban känsla, fräck i sin enkelhet och med unika detaljer samt material. Du kommer att uppleva en fantastisk atmosfär tack vare de högkvalitativa möblerna i denna serie. Bestäm själv hur du vill bo och välj mellan tre olika designer för att berika och individualisera din bostad. Denna takvåning ligger på tredje våningen och har en privat takterrass på över 40 kvm på övervåningen. De motoriserade panoramafönstren från golv till tak och persiennerna ger ditt nya hem vid Medelhavet ett ljust och distinkt utseende. Det fullt utrustade, individuellt designade köket är utrustat med vitvaror från Miele och är öppet mot vardagsrummet. Lägenheten har två stora sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Detta eleganta nybygge ligger inom gångavstånd från Palmas populära stadsstrand och de berömda restaurangerna i Portixol. Stadens centrum ligger bara 15 minuters promenad bort. Just denna bostad har utformats med hållbarhet och miljövänlig konstruktion i åtanke och erbjuder många extrafunktioner som spa-rum, gym, golfsimulator, infinitypool, concierge, parkering med e-laddningsstation och mycket mer! Överlämnande: första kvartalet 2026.

Nou Llevant

Nou Llevant är en del av framtidens Palma. Med promenadavstånd till Gamla Stan, havet och stranden och bara 10 minuter med bil från flygplatsen, har området en verkligt tillgänglig belägenhet. Nou Llevant är därför en del av de många nyskapande initiativ för att göra Palma till en mer hållbar stad. Det innebär att området kommer att prioriteras vad gäller både innovativa bostadsprojekt och kulturella samlingsplatser som det nya kongresscentret och Balearernas symfoniorkester. Nou Llevants kuststräcka är tänkt att bli Palmas framtida fasad och kommer sannolikt att bli ett av de mest eftertraktade områdena för fastighetsinvesteringar under de kommande åren.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2025

A

97 m²

42 m²

Features

Nou Llevant Parq

Sofistikerad nyproduktion i Nou Llevant

Dessa moderna nybyggda lägenheter i medelhavsstil kommer snart att byggas i det kommande bostadsområdet Nou Llevant, som med sitt fantastiska läge intill Can Palau Park har utmärkta förbindelser till närliggande Portixol, gamla stan i Palma eller flygplatsen, dessutom de kulturella möjligheterna. De omsorgsfullt utformade bostäderna och holistiska boendekoncepten i en öppen planlösningsstil, med en exceptionellt vacker arkitektur, kan utformas enligt din egna personliga stil. Tre finish lines av högsta kvalitet finns tillgängliga. Dessutom erbjuds skräddarsydda upgraderingspaket som kan anpassas helt till de nya boendenas behov. Ett exklusivt inbjudande pooldäck med glasbotten och infinitypool, en golfsimulator, fitnessrum, SPA-rum, biorum och lounge samt en concierge kommer att säkerställa ditt välbefinnande och din säkerhet i fastigheten, som kommer att bestå av tre block med fem våningar. En sann urban oas med moderna aktivitetsområden både inomhus och utomhus. De tjänster som erbjuds av denna förstklassiga bostad kompletteras med omfattande parkeringsmöjligheter i det underjordiska garaget. De totalt 65 enheterna kommer att byggas med en hållbar och innovativ byggmetod. Vi skickar gärna mer detaljerad information eller arrangerar ett möte med utvecklaren.

Överlämning under första kvartalet 2026.

P03645    2 sovrum    1.310.000€

P03641    2 sovrum    990.000€

Se alla objekt i Nou Llevant Parq
Se alla projekt

Nou Llevant Parq

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed