Palmanova/ Son Caliu

  • Sydvästra Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03690


Pris:  

706.000€

Nybyggd markplanslägenhet med egen trädgård och terass i Palmanova

Objektsbeskrivning PS03690

Denna fantastiska markplanslägenhet ligger 10 minuters promenad från stranden Son Matias i Palmanova. Lägenheten vätter mot väst och har delvis täckta terrasser på cirka 44 kvm samt en mysig trädgård på cirka 35 m2 som har tillgång till det gemensamma poolområdet. När du kommer in i lägenheten leder en liten korridor till det 20 kvm stora vardagsrummet, som är mycket ljust tack vare den stora fönsterfronten. Det känns som om vardagsrummet är förlängt utåt på terrassen. Det fullt utrustade och möblerade öppna köket ligger i anslutning till vardagsrummet. Det rymliga sovrummet har en klädkammare och ett eget badrum med dusch. Det har en utgång till terrassen. Det andra sovrummet eller gästrummet har en inbyggd garderob. Det finns ett andra komplett badrum med badkar. Utrustningsdetaljerna är: Luftvärmepump för vattenuppvärmning, integrerad luftkonditionering, ljudisolering mellan bostadsutrymmena och utsidan, isolering lämplig för klimatet, förinstallation för laddning av elfordon. En parkeringsplats och ett förråd ingår i priset. Detta är den perfekta fastigheten för ett par eller en familj som vill ha ett semesterhus av hög kvalitet i ett mycket fashionabelt område. Beräknad inflyttning första kvartalet 2026

Palmanova/ Son Caliu

Palmanova är ett behagligt bostadsområde kantat av långa vackra stränder, familjehotell, ett brett utbud restauranger, affärer och andra faciliteter. Byn ligger endast 5 minuter från yachthamnen Puerto Portals och 15 minuter från Palma.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2025

B

117 m²

44 m²

Nyproduktion + 10 % moms.

Features

Nesea Palmanova

Spännande nytt projekt i Palmanova

Detta nya projekt med 36 lägenheter med ett, två och tre sovrum ligger bara 300 meter från den vackra stranden Son Matias och nära det kända shoppingcentret Vila i Palmanova. Ett perfekt läge för dem som vill bo i en miljö där havet och alla bekvämligheter i området finns inom tre minuters promenad. Terrasserna och trädgårdarna i lägenheterna på markplan är mycket stora och speciellt utformade för att tillgodose många människors behov. Det finns olika gemensamma utrymmen som ett samlingsrum, ett gym och sist men inte minst en pool och grönområden. Lägenheterna är utformade för att tillgodose dina nuvarande och framtida behov samt dina utrymmespreferenser. Av denna anledning erbjuds två olika planlösningar på bottenvåningen. Vardagsrum/matsal och separat kök eller kök öppet mot vardagsrummet. Byggherren är engagerad i framtiden genom att bygga hållbart både i projektets inledande och avslutande faser. Alla lägenheter är mycket energieffektiva, så du kan bidra till miljön och samtidigt njuta av fördelarna. I projektet ingår en typ av glasrutor som håller temperaturen konstant, så kostnaden för luftkonditionering är inte så hög. Förutom den termiska komforten är även akustiken perfekt dämpad, så du kan fullt ut njuta av komforten och harmonin i ditt nya hem. Kontakta oss, vi förklarar gärna mer om detta spännande projekt och skickar dig den detaljerade kvalitetsbeskrivningen.

Beräknad inflyttning första kvartalet 2026.

P03499    3 sovrum    696.000€

P03503    3 sovrum    786.000€

P03690    2 sovrum    706.000€

P03501    1 sovrum    486.000€

Se alla objekt i Nesea Palmanova
Se alla projekt

Nesea Palmanova

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed