Fastighetsservice

Äger du en bostad på Mallorca? Och vill känna dig lugn, trygg och säker på att allting är som det ska när du inte är här? Då kan det vara skönt att ha "en Lillemor" på plats som hjälper till och ser efter den. 

I samarbete med Lillemor Robbins har vi tillsammans tagit fram tre olika planer för våra kunder, beroende på hur stor bostad du har, var den är belägen och vilken typ av service du vill ha.

Du kan välja mellan vår LIGHT service med tillsyn för lägenheter en gång i månaden, vår BAS service för lägenheter en gång i veckan eller vår PREMIUM service för hus med trädgård och pool. Vi erbjuder även en GULD service, som helt baseras utifrån dina önskemål.

Vår fastighetsservice består av allt från städning, vattning av blommor, vädring, spola kranar och avlopp, inspektion efter oväder till trädgårdsskötsel. 

Självklart kan vi också skräddarsy och anpassa servicen utifrån dina önskemål och behov. Vi kan då också till exempel hjälpa till vid leveranser, flytt, förbereda inför ankommande gäster, tvätt av sängkläder och handdukar, nycklar, köpa vatten och fylla upp kylen innan du kommer ner. Vi kan självklart också hjälpa till att organisera hantverkare och renovering. 

Du lämnar helt enkelt din bostad i trygga händer när du lämnar Mallorca. Kom tillbaka till ett fräscht och städat hem – och kanske med en välfylld kyl som väntar!

Lillemor Robbins är vår samarbetspartner och det är hon som ansvarar för tjänsten. Kontakten sker alltid direkt med henne. Vid akuta ärenden når du även Lillemor på jourtelefon: +34 693 767 020.

Fastighetsservice

Thank you for your e-mail!


Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed