Cala Millor

  • Östkusten
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03798


Pris:  

505.956€

Nytt modernt parhus i det vackra området Cala Romántica

Objektsbeskrivning PS03798

Detta charmiga parhus ligger i den vackra Cala Romantica nära Cala Estany d'en Mas, på östra delen av ön. Den totala byggda ytan på 153 kvm består av 105 kvm bostadsyta, 22 kvm terrasser och 211 kvm trädgård, där du kan ha en pool som ett tillval om du vill. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket och tack vare de stora fönstren smälter de inre och yttre ytorna ihop, vilket optimerar vardagsrummet maximalt och fyller invändigt med ljus. På samma våningsplan finns ett rymligt sovrum och ett badrum med dusch. En bekväm trappa leder till övervåningen, där du hittar resten av sovrummen med eget badrum och tre öppna terrasser med fantastisk 360º utsikt över bergen och de privata trädgårdarna i huset, som säkert kommer att bli en av dina favoritplatser att rymma till i ditt nya hem. Det går att välja mellan två olika planlösningar, med fyra sovrum och fyra badrum eller så kan du välja att ha tre sovrum och tre badrum.

Cala Millor

Cala Millor är en modern stad som ligger på Mallorcas östra kust. I närheten finns flera fina stränder och bra golfbanor. Här finns ett bra shoppingutbud, trevliga restauranter, en beach club och många cykelslingor. Palma och den internationella flygplatsen ligger cirka en timme bort med bil.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2026

C

105 m²

22+211 m²

Features

Cala Romántica Residences

Radhus och villor i olika typologier i Cala Romantica

Denna nyproduktion är ett exklusivt boendekomplex på Mallorcas östkust, Cala Romantica, en unik och välbevarad fristad 20 minuters promenad från den romantiska Cala Estany d'en Mas med sitt kristallklara vatten. Här byggs totalt 158 radhus och villor i olika utföranden med två, tre och fyra sovrum. Utformade för åretruntboende eller som semesterboende. Alla stugor är försedda med en utomhusparkering, en trädgård med pergola och en terrass. Dessutom erbjuder komplexet fantastiska gemensamma utrymmen som utomhus- och inomhuspooler, ett gym med sportutrustning, musikanläggning och TV, ett biorum, ett konferensrum, en gastrobar med loungeområde och kök för exklusiv användning av föreningen och en privat pendelbuss från komplexet till stranden, där du kan koppla av på sanden i lugn och ro. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök med vitvaror, övre och nedre skåp, inbyggda garderober i sovrummen, porslinsgolv inne och ute samt varm och kall luftkonditionering. Uppgraderingar är också tillgängliga; från installation av en privat pool på din egen tomt till installation av solcellspaneler i trädgården, landskapsarkitektur med medelhavssorter, golvvärme i badrummen och mycket mer. Reservera ditt nya hem hos oss snart.

Planerat färdigställande för den första fasen i mitten av slutet av 2025.

P03793    4 sovrum    695.476€

P03716    2 sovrum    380.000€

P03798    3 sovrum    505.956€

Se alla objekt i Cala Romántica Residences
Se alla projekt

Cala Romántica Residences

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed