Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03149


Pris:  

950.000€

Fantastiskt penthouse med takterrass och privat pool i Son Armadams

Objektsbeskrivning PS03149

Denna nyligen planerade takvåning har en 73 kvm stor takterrass med pool och lounge område med vackra planteringar och gröna inslag runtom. På boendenivån finns också en västvänd fjorton kvadratmeter stor täckt terrass. Lägenheten kommer att vara möblerad med toppmaterial som till exempel märket Porcelanosa. Boytan är 74,37 kvm fördelad på två sovrum, två badrum och ett öppet kök. Fönster från golv till tak och balkongdörrar kommer att användas för att fånga upp naturligt ljus. Det finns golvvärme och luftkonditionering i hela lägenheten. För takterrassen finns det en lista över extrafunktioner som kan läggas till, till exempel en uppfriskande pergola med vattenånga för Mallorcas varma sommardagar och -nätter. En garageplats och ett förråd ingår i priset. Byggnaden har också eleganta gemensamma utrymmen som trädgårdar som ger sol och skugga under dagen och en pool. Projektet är i sin inledande fas, så ändringar kan fortfarande göras och planlösningarna anpassas till olika behov och önskemål. Lägenheten kommer att vara redo för inflyttning våren 2023.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

In process

161.7 m²

73,26+14,08 m²

Features

Bellver Place

Tio designlägenheter av hög kvalitet i Son Armadams

Drömmen om ett nytt hem på Mallorca går nu i uppfyllelse med det nya bostadsområdet Bellver Place i Son Armadams. Denna västra stadsdel är nästa kommande område i Palma stad. Son Armadams omges av en vacker park på en kulle som leder upp till Bellver Castle, ett av öns äldsta slott från 1300-talet. Av denna anledning kantas gatorna av gamla träd och det är vackert ljus och skugga.
Här håller man på att skapa ett bostadsområde som genom arkitektur och design kommer att bli som en oas mitt i staden. Stadens centrum och hamnen ligger bara några minuters promenad bort. Det får en modern urban layout inne och eleganta gemensamma utrymmen som entrén, trädgården och poolområdet. Takvåningarna har egna privata pooler. Alla lägenheter är utformade för att ha täckta och öppna terrasser. Golv av porslinsmikrocement, designerkök och badrum och alla förstklassiga material från det internationellt kända företaget Porcelanosa. Fråga oss för mer information.

P03150    2 sovrum    485.000€

P03169    1 sovrum    495.000€

P03170    2 sovrum    606.000€

P03151    2 sovrum    618.000€

P03149    2 sovrum    950.000€

Se alla objekt i Bellver Place
Se alla projekt

Bellver Place

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed