Paseo Marítimo

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03374


Pris:  

2.450.000€

Nybyggd lägenhet med imponerande havsutsikt på Paseo Maritimo

Objektsbeskrivning PS03374

Lägenhet med oslagbar havsutsikt belägen på tredje våningen. Från ingången kommer man direkt in i det ljusa öppna köket med tillhörande matplats samt det härliga vardagsrummet som har direkt utgång till den 17 kvm stora, täckta terrassen med fantastisk utsikt över hamnen och havet. Lägenheten har två dubbelrum och två badrum, varav ett är ensuite till det stora sovrummet. Den moderna minimalistiska inredningen är en blandning av högkvalitativa material i lugna harmoniska färger. I övrigt finns det ett garage, förråd, ett högkvalitativt designer kök, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering h / c . Ett domotiskt system kompletterar detta lyxiga boende.

Paseo Marítimo

Fastigheten ligger på Palmas vackra strandpromenad Paseo Marítimo där man finner flera restauranger, barer och båtklubben Club Nautico. Det attraktiva läget ligger inom gångavstånd till Palma centrum och det populära shoppingcentret Porto Pi.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

C

117 m²

17 m²

Features

Harbour Lofts Apartments

15 lyxiga lägenheter med havsutsikt

Bara 3 minuter från centrum, inbäddat mellan träd och havet, ligger det lyxiga bostadsområdet Harbour Lofts med endast 15 lägenheter. Detta exklusiva nya projekt kombinerar exceptionell design, fantastisk utsikt och livskvalitet. Lägenheterna erbjuder stora gemensamma utrymmen med många terrasser, en elegant utomhuspool, ett spa med fitness, bastu och inomhuspool. Genom de stora fönstren har alla lägenheter mycket naturligt ljus. Varje lägenhet har en egen rymlig terrass. Lägenheterna har utmärkt utsikt över havet/hamnen samt en romantisk utsikt över Palma och den berömda katedralen.
Lägenheterna har en egen terrass, ett garage, ett högkvalitativt designerkök, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering h/c, ett domotiskt system och mycket mer.

 

P03375    4 sovrum    4.990.000€

P03374    2 sovrum    2.450.000€

Se alla objekt i Harbour Lofts Apartments
Se alla projekt

Harbour Lofts Apartments
Läs mer om Paseo Marítimo i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed