Cala Millor

  • Östkusten
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03417


Pris:  

330.000€

Nybyggd lägenhet med terrass i Cala Bona

Objektsbeskrivning PS03417

Vacker nybyggd lägenhet med två sovrum, två badrum och en stor terrass i det vackra området Cala Bona på östkusten. Den består av ett rymligt vardagsrum med integrerat kök och öppnar upp mot terrassen som ger maximalt naturligt ljus och ger en känsla av rymd. I bostadsföreningen finns en gemensam pool och anlagda trädgårdar. Det ingår även en parkeringsplats utomhus. På gångavstånd från din nya lägenhet har du småbåtshamnen i Cala Bona med attraktiva restauranger och ett bra utbud av affärer. Inflyttningsklar hösten 2023.

Cala Millor

Cala Millor är en modern stad som ligger på Mallorcas östra kust. I närheten finns flera fina stränder och bra golfbanor. Här finns ett bra shoppingutbud, trevliga restauranter, en beach club och många cykelslingor. Palma och den internationella flygplatsen ligger cirka en timme bort med bil.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

B

76.52 m²

20 m²

Features

Es Llaut - Cala Bona

Nybyggda lägenheter på östkusten

Es Llaut är ett nytt vackert projekt i Cala Bona, bara en kort promenad från stranden, på Mallorcas nordöstra kust. Det omfattar fyra byggnader med åtta lägenheter i varje
med lägenheter med två sovrum med stora terrasser och trädgårdar samt gemensam pool och anlagda områden.  Till alla bostäder hör en parkeringsplats utomhus.

Lägenheterna erbjuder ett rymligt vardagsrum med integrerat kök och öppnar sig mot terrassen vilket ger maximalt naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Bostäderna på bottenvåningen har stora terrasser och privata trädgårdar. De övre våningarna har vacker fri utsikt från terrasserna.

Detta område har naturligt vackra vikar, vita sandstränder och kristallklart vatten. En idealisk plats för att tillbringa tid med familjen, vännerna och koppla av hemma.
Här kan du också njuta av trevliga cykelturer eller en golfrunda på någon av de närliggande banorna.
På gångavstånd från din nya lägenhet har du småbåtshamnen i Cala Bona med attraktiva restauranger och ett bra utbud av butiker.

 

Inflyttningsklar hösten 2023.

P03417    2 sovrum    330.000€

Se alla objekt i Es Llaut - Cala Bona
Se alla projekt

Es Llaut - Cala Bona

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed