Foners/ Pere Garau

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03296


Pris:  

446.100€

Nybyggd lägenhet med trädgård nära Palma City Beach-stranden

Objektsbeskrivning PS03296

Trevlig lägenhet med två sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Man kommer direkt in i lägenhetens stora luftiga vardagsrum med kök i öppen planlösning. Lägenheten ligger på markplan. Huset har totalt 27 lägenheter som totalrenoverats till en hög standard. Lägenheterna har luftkonditionering, värme (radiatorer), utrustade kök och materialval i hög kvalitet. En parkeringsplats inkluderad. Det finns gemensamma trädgårdar, gym och ett trevligt poolområde på den gemensamma takterrassen med havsutsikt. Bekvämt och bra läge nära stranden och Gamla stan.

Foners/ Pere Garau

Foners/ Pere Garau är belägna i stadsdelen Levante i Palma, med närhet till Plaza Espanã och dess utbredda buss- och tågkommunikationer. Med en genuin, spansk atmosfär och lokala restauranger och barer, har Foners snabbt blivit ett populärt område, och i Pere Garau hittar du bland annat den historiska matmarknaden som sägs vara den bästa i hela Palma. I Foners/ Pere Garau får du det bästa av två världar – att vara mitt i stan men fortfarande bara en kort promenad från havet.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

2022

C

79 m²

Features

Green Palma Bay

Perfekt belägna nybyggda lägenheter vid Palma City-stranden

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en nyproducerad lägenhet med terrass till ett bra pris i ett område som kommer starkt i Palma.

Ett underbart nytt projekt med mycket centralt belägna lägenheter som kommer att ha startpriser från € 210 000. Det är en befintlig kontorsbyggnad som omvandlas till ett bostadshus med 27 moderna lägenheter. Här har du gröna trädgårdar, ett helt nytt gym och ett härligt poolområde.
Det kommer att finnas en blandning av lägenheter med ett-, två- och tre sovrum, alla med privata terrasser. Delvis havsutsikt från 4:e våningen och full havsutsikt från 5:e våningen samt från den gemensamma takterrassen. En parkeringsplats inkluderad.
Projektet ligger bara några steg från Palma City-stranden och på kort gångavstånd till det underbara Portixol-området, samt Paseo Marítimo och Gamla stan.
Lägenheterna kommer också att ha luftkonditionering, värme (radiatorer), fullt utrustade kök och högkvalitativa materialval.

Klart att flytta in januari 2023.

P03296    2 sovrum    446.100€

P02917    3 sovrum    500.400€

Se alla objekt i Green Palma Bay
Se alla projekt

Green Palma Bay
Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed