Paseo Marítimo

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PS03375


Pris:  

4.990.000€

Nybyggd takvåning med privat pool och spektakulär havsutsikt på Paseo Maritimo

Objektsbeskrivning PS03375

Denna spektakulära duplex takvåning ligger på femte och sjätte våningen och är en av tre takvåningar i huset. När du kommer in i lägenheten på första våningen når du det ljusa öppna köket och matplatsen i öppen planlösning samt det rymliga vardagsrummet med direkt utgång till den 15 kvm stora terrassen som har utsikt över hamnen och havet. Här finns ett dubbelrum med badrum ensuite samt en gäst WC och en tvättstuga. På andra våningen finns ytterligare tre dubbelrum med två badrum där ett är ensuite till master sovrummet. Den moderna minimalistiska inredningen är en blandning av högkvalitativa material i lugna harmoniska färger. Som krona på verket har denna imponerande takvåning hela 83 kvm privat takterrass. Härifrån har man en hänförande utsikt över havet och en privat pool på 18 kvm att njuta av. Dessutom finns det ett garage, förråd, ett högkvalitativt designerkök, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering h / c och ett domotiskt system kompletterar detta lyxiga boende.

Paseo Marítimo

Fastigheten ligger på Palmas vackra strandpromenad Paseo Marítimo där man finner flera restauranger, barer och båtklubben Club Nautico. Det attraktiva läget ligger inom gångavstånd till Palma centrum och det populära shoppingcentret Porto Pi.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

C

212 m²

83 m²

Features

Harbour Lofts Apartments

15 lyxiga lägenheter med havsutsikt

Bara 3 minuter från centrum, inbäddat mellan träd och havet, ligger det lyxiga bostadsområdet Harbour Lofts med endast 15 lägenheter. Detta exklusiva nya projekt kombinerar exceptionell design, fantastisk utsikt och livskvalitet. Lägenheterna erbjuder stora gemensamma utrymmen med många terrasser, en elegant utomhuspool, ett spa med fitness, bastu och inomhuspool. Genom de stora fönstren har alla lägenheter mycket naturligt ljus. Varje lägenhet har en egen rymlig terrass. Lägenheterna har utmärkt utsikt över havet/hamnen samt en romantisk utsikt över Palma och den berömda katedralen.
Lägenheterna har en egen terrass, ett garage, ett högkvalitativt designerkök, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering h/c, ett domotiskt system och mycket mer.

 

P03375    4 sovrum    4.990.000€

P03374    2 sovrum    2.450.000€

Se alla objekt i Harbour Lofts Apartments
Se alla projekt

Harbour Lofts Apartments
Läs mer om Paseo Marítimo i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed