Sa Torre/ Puig de Ros

  • Södra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PS03688


Pris:  

1.150.000€

Parhus med takterrass, trädgård och egen pool i Maioris

Objektsbeskrivning PS03688

Detta moderna parhus har västläge och sol hela dagen. Huset är byggt på två våningar och har en extra takterrass på cirka 31 kvm. På bottenvåningen finns köket, varifrån olika kökslayouter erbjuds, ett rum på ca 10 kvm och vardagsrum/matsal med ett stort fönster på framsidan och med utgång till trädgården med uteplats och pool. På övervåningen finns tre rymliga sovrum och två badrum varav ett en-suite. Det stora sovrummet har en terrass och en walk-in-closet. Varje villa har en egen dricksvattentank på 500 liter för nödfall. Den har också ett mycket energieffektivt system med aerotermiskt system för varmvatten och golvvärme samt kanaliserad luftkonditionering med temperaturkontroll i två zoner. Vi skickar gärna ytterligare informationsmaterial till dig. Beräknat slutdatum: tredje trimestern 2024

Sa Torre/ Puig de Ros

Sa Torre och Puig de Ros är trevliga och bra bostadsområden på Mallorcas södra del nära Palma. En bra plats att bara koppla av på, gå långa promenader, simma i det klara rena havet, eller spela golf i närheten. Området ligger nära Llucmajor och det tar cirka 20 minuter till Palma och den internationella flygplatsen.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2024

B

164.21 m²

32+20+6 m²

230.7 m²

Features

Eneida Views

Sexton designvillor i Puig de Ros

Detta nya bostadsområde ligger i Puig de Ros, som hör till kommunen Llucmajor. Eneida Views kombinerar lugn och ro i en oslagbar naturmiljö med imponerande klippor och spektakulära vyer. Här byggs 16 nya parhus i en fridfull miljö med utmärkta kommunikationer och med all service i närheten. Härifrån når man lätt köpcentrum, skolor, idrottsanläggningar och stormarknader, och på 20 minuter når man även Palma, med privat bil eller med busslinje 520 som finns i närheten. Arkitekturen i dessa nya hus är genomtänkta in i minsta detalj för att kombinera maximal funktionalitet med den mest utsökta designen. De inre och yttre utrymmena blir de viktigaste och spelar en framträdande roll tack vare det naturliga ljuset och integreringen av grönområdena. Poolen är helt integrerad i husets trädgård och skapar ett unikt och något annorlunda utrymme. Här, i avskildhet, kan du njuta av ett avkopplande bad med dina nära och kära och svalka dig under sommarkvällar och dela oförglömliga stunder med vänner och familj. Fråga oss för mer information.
Projektet beräknas vara klart i november 2023.

 

P03202    4 sovrum    1.110.000€

P03689    4 sovrum    1.050.000€

P03688    4 sovrum    1.150.000€

Se alla objekt i Eneida Views
Se alla projekt

Eneida Views

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed