Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03066


Pris:  

2.445.000€

Spektakulär takvåning med privat takterrass med pool i Son Armadams

Objektsbeskrivning PS03066

Denna fantastiska takvåning ligger nära den härliga parken och bergen runt Bellver Castle. På bara fem minuters gångavstånd når du den populära strandpromenaden i Palma. Lägenhetshuset har tre våningar med endast 7 lägenheter. Den har ett rymligt vardagsrum med öppet kök och matplats med direkt tillgång till den täckta terrassen, i söderläge med utsikt över parken. Det naturliga ljuset fångas upp av stora fönster och dörrar som når från golv till tak. Det finns också två ytterligare terrasser på samma plan, både täckta och öppna. På övervåningen finns en privat takterrass med pool och vackra växter och gröna områden runt omkring, en lounge med en underbar utsikt över slottet och en grillplats. Fler tillbehör är till exempel en uppfriskande pergola med ånga för varma sommardagar som kan läggas till. Lägenheten är byggd enligt högsta standard och med högkvalitativa lokala material av massivt trä och sten. Dessutom finns golvvärme och luftkonditionering. Två garageplatser och ett förråd ingår i priset. Redo för inflyttning i mitten av 2022.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

In process

300 m²

143,40+37,8+17,70 m²

Features

Bellver Oaks

Fantastiska lägenheter med utsikt över Bellver Castle i Son Armadams

Drömmer du om att bo i en lugn, grön miljö i Palma, bara några minuter från Santa Catalina och alla dina favoritplatser i staden? Då är Son Armadams den perfekta platsen för ditt framtida nya hem på Mallorca! Här, omgivet av en vacker park och kullar, kommer tre lägenhetsbyggnader med totalt 25 lägenheter att byggas fram till mitten av 2022 med utmärkta kvalitetsstandarder och en ny design. I såväl konstruktionen som i designen läggs stor vikt vid varje detalj och du som framtida ägare kan delta i materialvalet. Att köpa ditt nya hem ska vara en trevlig upplevelse! Byggnaderna kommer att vara riktade så att terrasserna vetter mot söder. Gemensamma utrymmen, trädgårdar och pooler ger de nya bostadsutrymmena lugnet och skönheten i en ny urban livsstil. Upptäck Son Armadams, ett etablerat bostadsområde bland Mallorcas befolkning och detta fantastiska nya bostadsprojekt!

P03066    3 sovrum    2.445.000€

P03068    3 sovrum    825.000€

P03067    2 sovrum    845.000€

Se alla objekt i Bellver Oaks
Se alla projekt

Bellver Oaks

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed