Porto Cristo

  • Östkusten
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PS03682


Pris:  

410.000€

Underbar nybyggd lägenhet med terass i Cala Anguila

Objektsbeskrivning PS03682

Detta är ett nytt fantastiskt projekt som ligger på Mallorcas östkust nära Porto Cristo, bara 200 meter från stranden i Cala Anguila. Hela "Senses Cala Anguila" består av tre byggnader med två våningar som är omgivna av gemensamma grönskande trädgårdar och en härlig pool. Denna lägenhet erbjuder en rymlig boendemiljö med två sovrum och två badrum. Vardagsrummet ansluter till en stor terrass, vilket ger naturligt ljus och en öppen känsla. Köket är integrerat i vardagsrummet, vilket bidrar till känslan av rymlighet. Badrummen har eleganta ekfärgade hyllor och tvättställ, vilket ger rummet ett elegant intryck. Varje lägenhet på Senses Cala Anguila har en privat parkeringsplats utomhus. Beräknat datum för färdigställande: April 2024

Porto Cristo

Porto Cristo är en mysig stad på Mallorcas östra kust. I närheten finns två kända grottor - Coves del Drach och Coves dels Hams. Staden har flera caféer, restauranter, en marknad och allt annat du behöver. Denna lilla kuststad ligger endast 10 minuter från den större staden Manacor.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

B

79.51 m²

16.67 m²

Features

Senses Cala Anguila

Nya lägenheter nära Porto Cristo, på Mallorcas östkust

Detta är ett nytt fantastiskt projekt av en välkänd byggherre med över 65 års erfarenhet i Spanien. Detta nya projekt ligger på Mallorcas östkust nära Porto Cristo, bara 200 meter från stranden i Cala Anguila med direkt tillgång till stranden. Senses Cala Anguila består av lägenheter med 2 sovrum, fördelat på tre tvåvåningshus som omges av gemensamma grönskande trädgårdar och en härlig pool. Det finns 15 lägenheter på bottenvåningen med trädgård och 15 lägenheter med stor terrass, alla med två sovrum och två badrum samt ett kök och vardagsrum med öppen planlösning.  
Bostäderna har utformats för att få ut det mesta av utrymmet och ljuset och är byggda med högsta standard för kvalitet och estetik, inklusive märkestillbehör, luftkonditionering, säkerhetsdörrar, tvåglasfönster och andra finesser. Varje lägenhet på Senses Cala Anguila har en privat parkeringsplats utomhus.

Beräknat datum för färdigställande: april 2024

P03678    2 sovrum    495.000€

Se alla objekt i Senses Cala Anguila
Se alla projekt

Senses Cala Anguila

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed