Santa Ponsa

  • Sydvästra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PS03006


Pris:  

1.521.900€

Ditt perfekta semesterhem i Santa Ponsa

Objektsbeskrivning PS03006

Denna moderna lägenhet med fyra sovrum ligger på 3: e våningen i denna nya byggnad med totalt 8 lägenheter. Från den 17 kvm stora terrassen kan du titta ut över stranden i Santa Ponsa och de omgivande bergen. Lägenheten består av ett master bedroom med eget badrum och en balkong samt ytterligare tre mycket rymliga sovrum, varav ett också har ett badrum en-suite. Från det komfortabla vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga terrassen. Tack vare de takhöga fönstren är alla rum oerhört ljusa. Köket med sin köksö är utrustat med högkvalitativa material och har en tvättstuga. Lägenheten kommer att vara utrustad med luftkonditionering och golvvärme med termostat. En garageplats ingår i priset. Fastigheten har ett mycket fint trädgårdsområde och två gemensamma pooler för maximal komfort. Kontakta oss för mer information. Klart att flytta in, slutet av 2024.

Santa Ponsa

Ett mycket trevligt bostadsområde med ett enastående utbud av restauranger, affärer och alla nödvändiga faciliteter liksom vackra stränder, fantastiska golfmöjligheter och otrolig omgivande natur. Palma nås på endast 20 minuter.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2023

A

155 m²

17 terrace + 1,5 balcony m²

Features

Santa Ponsa Living

Fantastisk nyproduktion i Santa Ponsa

En högklassig nyproduktion i Santa Ponsa på sydvästra delen av Mallorca som består av 24 lyxlägenheter med tre eller fyra sovrum i modern design. Komplexet som har nordöstläge ligger på en höjd, där du kan njuta av en underbar utsikt över det vida landskapet, de närliggande bergen, och stranden som endast ligger på några minuters gångavstånd. Det finns en vacker trädgård med två gemensamma pooler och ett garage. Alla lägenheter är rymliga, bekväma och ljusa, inredda med högkvalitativt material, alla har en veranda, en stor terrass eller en stor trädgård. Det här kan bli ditt charmiga hem eller din semesterbostad för familjen, med omväxlande natur, närheten till marinor och golfbanor och de många möjligheterna till en aktivt fritid.


Klart hösten 2023.

 

P03006    4 sovrum    1.521.900€

P03004    4 sovrum    1.578.000€

P03007    4 sovrum    2.915.000€

P03005    4 sovrum    1.549.000€

Se alla objekt i Santa Ponsa Living
Se alla projekt

Santa Ponsa Living
Läs mer om Santa Ponsa i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed