Nou Llevant

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PS03052


Pris:  

3.360.000€

Magnifik takvåning med havsutsikt nära Portixol

Objektsbeskrivning PS03052

Denna fantastiska takvåning med privat takterrass, utekök och pool lämnar inget övrigt att önska! Välj mellan tre tidlösa avancerade designlinjer för din medelhavsretreat: 01. Raw - Slitstarka betongytor, fulla av karaktär med en antydan till industriell smak. 02. Vanity - Det klassiska marmorsetet tillsammans med tidlös parkett. 03. Island - Vitt trä- och krämfärgat betonggolv i mallorkinsk stil. Panoramafönster från golv till tak med Smart Control och solar control glas ger ditt nya hem ett ljust och karakteristiskt utseende. Motoriserade fönster och persienner. Konstvägg i vardagsrummet. Detta är en extraordinär takvåning på ett oslagbart läge intill Palma som erbjuder dig ett boende i en exceptionell ekologisk byggnad med bastu och gym, gemensam pool med chill-out-område högst upp, 24-timmars säkerhetssystem, parkering med e-laddningsstation och mycket mer!

Nou Llevant

Nou Llevant är en del av framtidens Palma. Med promenadavstånd till Gamla Stan, havet och stranden och bara 10 minuter med bil från flygplatsen, har området en verkligt tillgänglig belägenhet. Nou Llevant är därför en del av de många nyskapande initiativ för att göra Palma till en mer hållbar stad. Det innebär att området kommer att prioriteras vad gäller både innovativa bostadsprojekt och kulturella samlingsplatser som det nya kongresscentret och Balearernas symfoniorkester. Nou Llevants kuststräcka är tänkt att bli Palmas framtida fasad och kommer sannolikt att bli ett av de mest eftertraktade områdena för fastighetsinvesteringar under de kommande åren.

Fakta

Byggår:

Energicertifikat:

Byggyta:

Terrass:

2022

A

410.35 m²

155,33 + 16,18 m²

Features

Nou Llevant

Innovativa lyxlägenheter med havsutsikt i Palma

Lyxiga lägenheter som kommer att ligga i det kommande bostadsområdet Nou Llevant som gränsar till Portixol, stranden bara några meter bort och en fantastisk förbindelse till Gamla stan i Palma och till flygplatsen. De vackert utformade bostadsutrymmena och de holistiska bostadskoncepten med en exceptionellt vacker arkitektur kan utformas efter din egen personliga stil. Det finns tre olika stilar av möbler av högsta tillgängliga kvalitet. Dessutom erbjuds skräddarsydda uppgraderingspaket som kan anpassas till den nya ägarens behov. En exklusivt inbjudande trädgårdslounge över flera nivåer säkerställer invånarnas välbefinnande. En riktig urban oas med moderna inomhus- och utomhusaktivitetsområden och en stor pool. Relaxavdelningen med bastu, ångbad, duschar och omklädningsrum säkerställer ultimat lyx. Den eleganta moderna betongbyggnaden har högteknologiskt säkerhetssystem och concierge, en stor parkering i det underjordiska garaget och en lounge med kafé.

Slutförande: mitten av 2022.

P03133    2 sovrum    2.370.000€

P03052    4 sovrum    3.360.000€

Se alla objekt i Nou Llevant
Se alla projekt

Nou Llevant

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed